Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Fysioterapia aktivoi Ville Määttää: Haluan saada kropastani irti kaiken mahdollisen

Vuonna 2009 onnettomuudessa vammautunut Ville Määttä on käynyt Fysio Centerin fysioterapiassa neljä vuotta. Määtälle tärkeintä kuntoutumisessa on saada lihastoimintaa palautumaan mahdollisimman paljon. Terapia on myös kasvattanut hänen itsevarmuuttaan kehon suorituskykyyn.

Jyväskylään neljä vuotta sitten kieliä opiskelemaan muuttanut Ville Määttä löysi Fysio Centerin nettihaun kautta heti kaupunginvaihdoksen jälkeen. Muun muassa liikkumista ja musiikkia harrastavalle Määtälle on erittäin tärkeää saada kehostaan irti kaikki mahdollinen. Tähän on Fysio Centerin fysioterapia antanut tukea ja apua.

– Minulla on putoamisonnettomuuden vuoksi selkäydinvamma. Opettelin onnettomuuden jälkeen elämään pyörätuolissa ja aloin käydä fysioterapiassa. Haluan kohti parempaa toimintakykyä ja tavoitteeni on saada mahdollisimman paljon lihastoimintaa palautumaan ja sitä on tapahtunutkin, Määttä kertoo.

Terapiassa Määttä käy noin 2–5 kertaa viikossa, oman fiiliksen mukaan. Määtän ohjelma rakentuu pitkälti tämän omien ehdotustensa mukaan.

– Ideoimme yhdessä fysioterapeuttini kanssa uusia liikkeitä. Tänne tullessani olen saattanut miettiä mitä haluan tehdä ja teemme sen. Haluan, että fysioterapiassa teemme asioita, joita minulla ei ole vapaa-aikanani mahdollista tehdä. Täällä on esimerkiksi laitteita, joissa voi tehdä sellaisia liikkeitä, joita en kotona pysty tekemään.

”Toiveeni on otettu 100-prosenttisesti huomioon”

“Ilmapiiri täällä on kevyt ja valoisa, niin henkisesti kuin fyysisestikin”

Kiitosta Fysio Center saa asiakkaan huomioonottamisesta ja eteenpäin menevästä asenteesta.

– Tavoitteeni ja toiveeni on täällä otettu huomioon 100-prosenttisesti. Täällä ei jauheta samaa settiä kerrasta toiseen, eikä tämä ole missään tapauksessa mikään jämähtänyt paikka. Täällä on sellainen ilmapiiri, että toimintaa kehitetään, Määttä kiittelee.

Hänellä ei ole edes käynyt mielessä vaihtaa hyväksi todettua paikkaa.

– Täällä on hyvä porukka, hyvä fiilis ja täällä on hyvät tilat. Ei tunnu siltä, että menisimme jonnekin kellariin, vaan täällä näkee useampia kuntoutujia samassa tilassa. Täällä on hyvä ilmapiiri ja tänne on helppo tulla. Ilmapiiri täällä on kevyt ja valoisa, niin henkisesti kuin fyysisestikin, Määttä muotoilee.

Fysioterapia aktivoi

“Täällä tulee draivi päälle, haluan tehdä asioita ja käynti vaikuttaa ehdottomasti aktivoivasti.”

Määttä myi autonsa pois muutama vuosi sitten ja voi kelata päivittäin jopa 30 kilometriä. Fysioterapia on muutenkin aktivoinut ja inspiroinut liikkumaan.

– Aina kun lähden täältä, lähden paremmassa mielialassa kuin tänne tullessa. Täällä tulee draivi päälle, haluan tehdä asioita ja käynti vaikuttaa ehdottomasti aktivoivasti. Olen oppinut etsimään oman kehoni rajoja ja itsenäisyys ja itsevarmuus kropan suorituskyvystä on löytynyt, Määttä summaa.

Fysio Center tarjoaa turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi