Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Hans Sundberg on tyytyväinen saamaansa fysioterapiaan: “Pidetään mies kunnossa”

Hans Sundberg on toiminut kuljetusalan yrittäjänä 20 vuotta. Hans aloitti yhteistyön Fysio Centerin kanssa urheilun kautta ja siitä lähtien hän on ylläpitänyt työkykyä Fysio Centerin palveluilla.

– Käyn täällä kerran viikossa – oli kipuja tai ei. Istun paljon työssäni ja välillä joudun nostamaan raskaista tavaroita. Näillä hoidoilla pidämme yllä työkykyäni tässä fyysisesti raskaassa työssä, jyväskyläläinen Sundberg kertoo.

Hans aloitti fysioterapiahoidon aikoinaan toisessa yrityksessä, mutta ei kokenut sitä toimivaksi. Hän tunsi jo tuolloin Fysio Centerin omistajan ja siirtyminen heille oli häneltä luontainen valinta. Siitä lähtien Hans on ollut tyytyväinen saamaansa hoitoon ja palveluun.

– Minulla oli pitkään vaivoja. Nilkkani ei toiminut ollenkaan ja on ollut pitkä operaatio saada se taas toimintakuntoiseksi. Nyt ei ole ollut mitään ongelmaa sen kanssa.

“Ilman Fysio Centeria ei olisi tällaista kokonaisuutta. Olisi vain palasia, mutta tällä yhteistyöllä ollaan saatu kokonaisuus toimimaan.”

Ammattitaitoinen henkilökunta ja viimeisintä tietotaitoa

Hans käy nykyään pääsääntöisesti hierojalla, mutta äkillisiin kipuihin käytetään akupunktiota ja sähköhoitoja.

– Täältä saa kaiken viimeisimmän tiedon ja taidon tältä alalta, mitä tarvitsee. Täällä on todella ammattitaitoista porukkaa.

“Akuuttikin vaiva saadaan hoidettua heti”

Yksityisyrittäjänä Sundbergilla on tiukat aikataulut ja hänen mukaansa Fysio Center on tullut hyvin vastaan aikataulujen sopimisessa. Yrittäjän näkökulmasta hän suosittelee Fysio Centeria yrityksille, joissa tehdään paljon fyysisesti raskasta työtä. Myös kiireelliset vaivat ja kivut saadaan hoidettua nopeasti.

– Fysio Center on paras siinä, että jos tulee akuutti vamma, saadaan hoito järjestettyä heti.

“Nämä hoidot merkitsevät minulle jatkuvuutta ja mahdollistavat jokapäiväisen elämän”

Hansille on merkinnyt paljon saamansa hoito Fysio Centerillä. Hän pystyy käymään töissä, kuntosalilla ja elämään jokapäiväistä elämää. Tämän myötä Sundberg on saanut kimmokkeen myös kuntosaliharjoitteluun.

– Nämä hoidot merkitsevät minulle jatkuvuutta. Ilman tätä fysioterapiaa olisin jo sairaseläkkeellä, Hans kommentoi.

– Ilman Fysio Centeria ei olisi tällaista kokonaisuutta. Olisi vain palasia, mutta tällä yhteistyöllä ollaan saatu kokonaisuus toimimaan.

Fysio Center tarjoaa turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi