Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Raakel Kuismin: ”Toiveeni on otettu oikein hyvin huomioon”

Projektisuunnittelijana toimiva Raakel Kuismin on ollut Petäjäveden Fysio Centerin asiakas jo yli 10 vuoden ajan. Hän aloitti fysioterapian aikoinaan niska-hartiaseudun vaivojen vuoksi. Nyt mukaan on ollut myös MS-taudin hoito. Raakel on viihtynyt Fysio Centerillä hyvin. Erilaiset hoidot ja harjoitukset ovat tuoneet kaivattuja vaikutuksia.

Raakel tutustui Fysio Centeriin aikoinaan silloin, kun hän etsi itselleen sopivaa fysioterapeuttia niska-hartiaseudun vaivojensa vuoksi. Fysio Centeriä hänelle suositteli hänen miehensä äiti. Lopulta Raakel ei edes harkinnut mitään muuta vaihtoehtoa kuin Fysio Centeriä, jonka koulutettu ja osaava henkilökunta vakuutti hänet.

– Tällä hetkellä käytän hierontaa, rangan käsittelyä ja akupunktiota. Toisinaan hoidossa käytetään myös stimulaatiovirtaa, Raakel summaa.

– Akupunktio ja stimulaatiovirran käyttäminen ovat sellaisia hoitomuotoja, joita ei löydy kaikilta fysioterapeuteilta tai hierojilta, hän kertoo.

“Fysioterapia tuo helpotusta puutumisoireisiin sekä jäykistymiseen. Uskon, että oloni olisi paljon huonompi, jos en kävisi täällä.”

Ammattitaitoista ja kannustavaa ohjausta

Raakel pyrkii käymään Fysio Centerillä vähintään joka toinen viikko, joskus jopa kerran viikossa. Jos käyntien väli venyy esimerkiksi kolmeen viikkoon, on sillä jo tuntuvia vaikutuksia yleiseen oloon ja jäseniin. Raakelin fysioterapeutti on Mervi, jonka kanssa Raakel tulee omien sanojensa mukaan hyvin toimeen.

– Fysioterapia tuo helpotusta puutumisoireisiin sekä jäykistymiseen. Uskon, että oloni olisi paljon huonompi, jos en kävisi täällä.

– Mervi on ihan huippu. Hän on ammattitaitoinen, erittäin iloinen, positiivinen ja jaksaa aina tsempata minua eteenpäin, Raakel kuvailee.

”Saan itse päättää, mitä milloinkin tehdään”

Yleisesti Raakel kokee Fysio Centerin ammattitaitoiseksi ja palvelutarjonnaltaan laajaksi sekä monipuoliseksi toimijaksi. Asiakkaan toiveet kuunnellaan ja otetaan huomioon muuttuvissa tilanteissa.

– Toiveeni on otettu oikein hyvin huomioon. Jokaisella kerralla käsitellään aina sitä kohtaa ja paikkaa, mikä kulloinkin tarvitsee eniten käsittelyä. Jos on joitakin rajoitteita, niin ne huomioidaan myös. Saan itse päättää, mitä milloinkin tehdään, Raakel kertoo.

– Kokemukseni Fysio Centeristä ovat erittäin hyviä, suorastaan huippuja. Jatkossa toivon käyväni täällä edelleen ja pitkään.

Fysio Center tarjoaa turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi