Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Parasta Renevolla ovat hyvät työkaverit

Renevo on korjausrakentamisen ammattilainen. Tero Leinonen, Tuomas Kosonen ja Sami Vaso työskentelevät kaikki Renevolla erilaisissa tehtävissä. Vaikka tehtävät ovat erilaiset, viihtyvät he kaikki Renevolla kuitenkin samasta syystä: hyvien työkavereiden kanssa on helppo tehdä töitä.

Renevo työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Yritys kasvaa koko ajan.

– Renevo tekee oikeastaan kaikenlaista korjausrakentamista, linjasaneerauksia ja peruskorjauksia, projekti-insinöörinä toimiva Leinonen kertoo.

Leinosen työnkuvaan kuuluu pääasiassa tarjouslaskentaa, hankintoja sekä jonkin verran tuotannon suunnittelua. Koulutukseltaan hän on rakennusinsinööri.

– Luin ensin talotekniikkaa ammatillisella puolella, jonka jälkeen opiskelin ammattikorkeakoulussa rakennusinsinööriksi, Leinonen sanoo.

Suuri osa töistä on opittu tekemällä

“Olen tehnyt töitä ihan laidasta laitaan, aina purkutöistä viimeistelyihin”

Kosonen puolestaan työskentelee asentajana sekä avustavana työnjohtajana. Hän aloitti Renevolla vuonna 2014. Vuosien varrella Kosonen on ehtinyt tehdä erilaisia rakennustöitä hyvin monipuolisesti.

– Olen tehnyt töitä ihan laidasta laitaan, aina purkutöistä viimeistelyihin. Tehtäviini on kuulunut kaikkea mahdollista aina pihakeinun korjauksesta lähtien, Kosonen hymyilee.

– Olen suorittanut rakennusalan perustutkinnon. Se antaa valmiudet työhön, mutta kyllä suurin osa siitä, mitä päivittäin teen, on opittu tekemällä, Kosonen toteaa.

Hyvät työkaverit ja kannustava ilmapiiri saavat viihtymään

Vaso tuli Renevolle vuonna 2015. Hän aloitti remonttipuolen työntekijänä, eteni sieltä ensin niin sanotuksi “nokkamieheksi” ja vuoden 2019 alussa työnjohtajaksi.  

– Viihdyn Renevolla oikein hyvin. Viihtymään saavat hyvät työkaverit, ylipäänsä tämä työyhteisö ja yrityksen kannustava ilmapiiri, Vaso kuvailee.

Kosonen ja Leinonen ovat yhtä mieltä Vason kanssa siitä, että parasta Renevolla on juurikin hyvä työporukka. Monipuoliset ja vaihtuvat tehtävät pitävät työn mielenkiintoisena.

– Renevo on sellainen työpaikka, että viiden vuoden aikana ei ole ollut yhtäkään sellaista päivää, jolloin olisi ollut jotenkin erityisen vaikeaa lähteä töihin, Kosonen summaa.

– Tähän porukkaan sopivat sellaiset tyypit, jotka haluavat oppia uutta ja kehittää itseään. On hyvä olla oma-aloitteinen, mutta kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea. Täällä saa kyllä tukea, jos jokin on uutta, Leinonen kiteyttää.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi