Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Julia Juuso: ”Olen todella tyytyväinen Synkronitalon kanssa tehtyyn yhteistyöhön”

Julia Juuso on 26-vuotias viimeisen vuoden lääkäriopiskelija. Hän asuu Synkronitalon rakennuttamassa erillistalossa Oulun Kivikkokankaalla. Julia ihastui Synkronitalon suunnitteluun ja talon ulkonäköön. Valmis asunto tuntuu kodilta.

– Tavoitteeni oli löytää itselleni sopivan kokoinen asunto. Halusin myös pois kaupungista luonnon keskelle sellaiselle paikalle, mistä olisi helppo päästä lenkille ja pururadalle. Koirankin kanssa olisi mukava olla, kun sitä saisi pitää vapaana, Julia Juuso kertoo.

Julia etsi sopivia asuntoja internetistä ja törmäsi Synkronitalon uudiskohteisiin. Synkronitalo oli Julialle aiemmin tuntematon rakennuttaja, mutta 60-neliöinen erillistalo herätti hänen mielenkiinnosta.

– Minua miellytti Synkronitalon kohteissa suunnittelu ja ulkonäkö. Ne olivat ne syyt, miksi päädyin valitsemaan juuri heidät, vaikka muitakin samantyylisiä kohteita olisi ollut tarjolla, Julia sanoo.

– Otin yhteyttä myyjään ja siitä se sitten lähti, Julia hymyilee.

”Olin todella yllättynyt tästä tilan määrästä ja valoisuudesta”

Julia oli itse mukana vaikuttamassa asunnon pintamateriaalien valintaan. Rakennusaikana hän ei käynyt työmaalla, vaan näki asunnon ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan vasta valmiina.

– Olin todella yllättynyt tästä tilan määrästä ja valoisuudesta. Erityisesti olen tykännyt näistä korkeista ikkunoista. Ne ovat tuoneet lisää valoisuutta ja tilaa tähän asuntoon, Julia kuvailee.

– Muutin keskusta tänne vähän syrjempään ja olen kokenut, että tämä asunto tuntuu enemmän kodilta kuin aiempi. Arki on nyt paljon rauhallisempaa, Julia sanoo.

Ystävällistä ja joustavaa palvelua

Julia on tyytyväinen Synkronitalolta saamaansa asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu oli hänestä hyvin henkilökohtaista – asioita hoidettiin aina saman henkilön kanssa projektin alusta loppuun asti. Se helpotti asioita.

– Olen todella tyytyväinen Synkronitalon kanssa tehtyyn yhteistyöhön, se oli helppoa ja sujuvaa. Minulle vastattiin aina puhelimeen ja tekstiviesteihin, jopa iltaisin, Julia kertoo.

– Palvelu, mitä heiltä sain, oli ystävällistä, joustavaa ja ymmärtäväistä, Julia summaa.

– Voin suositella Synkronitaloa. Minulla ei ollut heidän kanssaan mitään ongelmia ja sain sitä, mitä tilasin, Julia päättää.

Synkronitalo rakentaa yksilöllisiä erillistaloja. Yritys toimii Oulussa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.