Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Synkronitalo teki Haapalahdille unelmien kodin

Jouko ja Marja-Liisa Haapalahti ovat eläkeläisiä ja yrittäjiä. He ovat juuri muuttaneet upouuteen erillistaloon Kempeleen Linnakankaalle. Talossa on 91 neliötä, neljä huonetta ja saareketyyppinen keittiö. Juuri heille sopivan kodin toimitti erillistalojen rakentamiseen erikoistunut Synkronitalo.

Synkronitalo herätti pariskunnan huomion alun perin lehtimainonnan kautta. He olivat myös nähneet muutamia yrityksen rakentamia kohteita ja käyneet Synkronitalon asuntoesittelyssä. Vaikutelmat olivat hyvät ja idea jäi itämään.

– Päädyimme erillistaloon, koska olimme asuneet omakotitalossa 42 vuoden ajan ja kaipasimme vaihtelua. Meille kahdelle riittää pienempikin asunto ja nyt saimme mukavan yhteisön ympärille. Erillistalossa on omakotitaloon verrattuna tiettyä huolettomuutta – voimme lähteä helposti vaikkapa matkoille. Tämä on mukava asumisen muoto, eikä meistä saisi kerrostaloasukkaita ainakaan ihan vielä, Jouko kertoo.

– Tuntuu että tällaisessa nykyaikaisessa asunnossa on hyvä asua eläkeläisenä. Tällä hetkellä talo on vain meidän kahden käytössä, mutta liikettä on odotettavissa lisää. Meillä on paljon lapsia ja lapsenlapsia, joten tiedossa lienee vilkasta elämää. Lisäksi naapurissa on tyttäremme perheen toinen mummola, eli kahdet isovanhemmat asuvat ihan vierekkäin, Jouko jatkaa.

Asiakaslähtöistä palvelua

“Aikataulutus meni nappiin ja talo oli valmis viikon etuajassa.”

Taloon sai rakennusvaiheessa toivoa muutoksia ja niiden suhteen oltiin vastaanottavaisia. Haapalahdet pääsivät vaikuttamaan esimerkiksi materiaalivalintoihin, terassiin, autopaikkaan, valaistukseen ja säilytystiloihin. Pieniä asioita, joiden myötä koti tuntuu omalta.

– Emme tehneet isoa kilpailutusta erillistalotoimittajista, koska ajattelimme tämän olevan meidän näköisemme. Pohjakuvat olivat selkeitä ja talo miellytti luontaisesti. Uusi koti palvelee juuri meidän tarpeitamme, Marja-Liisa sanoo.

– Rakennusvaihekin sujui hienosti. Aikataulutus meni nappiin ja talo oli valmis viikon etuajassa. Rakentamista pystyi seuraamaan luottavaisin mielin, kun kaikki sujui hyvin ja pienetkin puutteet korjattiin välittömästi, hän jatkaa.

haapalahti_kokemuksia_synkroni2

Oikea koti oikeaan elämäntilanteeseen.

“Tuntuu että meidät on huomioitu hyvin asiakkaina ja tarpeemme on täytetty.”

Pariskunta kertoo Synkronitalon toiminnan olleen asiantuntevaa, ystävällistä ja järjestelmällistä. Työntekijöistä huomasi, että he ovat ammattilaisia omalla alallaan.

– Tuntuu että meidät on huomioitu hyvin asiakkaina ja tarpeemme on täytetty. Tämä on unelmiemme talo, juuri sellainen kuin tässä elämäntilanteessa tarvitsemme. Vanhassa kodissa on muistoja ja perinteitä, mutta uuteen oli mukava muuttaa. Tämä on uusi vaihe elämässämme ja muistelemme varmasti myöhemmin lämmöllä sitä, että uskalsimme vaihdon tehdä, pariskunta toteaa.

– Synkronitalo on hyväksi todettu varma ratkaisu ja erillistalo huolettoman ja vaivattoman asumisen muoto. Emme voi kuin kiitellä yritystä hyvästä toiminnasta, he sanovat lopuksi.

Synkronitalo rakentaa yksilöllisiä erillistaloja. Yritys toimii Oulussa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.