Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Heikkisten erillistalossa yhdistyvät omakotitalon vapaus sekä rivitalon helppous

Teuvo ja Pirjo Heikkinen asuvat Kempeleessä Synkronitalon rakentamassa erillistalossa. Myös pariskunnan aiempi koti oli Synkronitalon rakentama. Erillistalossa yhdistyvät omakotitalon vapaus ja asunto-osakeyhtiön tuomat edut. Teuvo ja Pirjo ovat erittäin tyytyväisiä rakennusprojektiin – he saivat toivomansa talon toivomalleen paikalle.

Teuvo jäi työstään eläkkeelle seitsemän vuotta sitten ja Pirjo työskentelee puolestaan opettajana. Pariskunta ihastui erillistaloon rakennusmallina jo aiemman kotinsa myötä, joka oli myös Synkronitalon rakentama erillistalo. Molemmat, sekä Teuvo että Pirjo, ovat asuneet aiemmin niin kerros- kuin rivitalossakin ja todenneet, että erillistalo on heille se paras asumismuoto.

– Me asuimme jo aikaisemmin Synkronitalossa. Olimme ihastuneet erillistalon ideaan, se sopi meille oikein hyvin. Sitten muutimme tänne toiseen Synkronin erillistaloon. Kuulimme ja saimme selville, että Synkroni on erillistalojen rakentamisen edelläkävijä ja näimme jo siinä edellisessä talossa, että kaikki onnistui oikein hyvin, Pirjo kertoo.

– Onhan siinä semmoinen hienous, että on omakotitalon vapaus äänien suhteen ja rivitalon helppous. Esimerkiksi pihahommat ovat sellaiset, että ei tarvitse tuntikausia ruohonleikkurilla ajaa. Samoin lumitöiden osalta – kiinteistönhuolto tekee tarvittavat auraukset – ei jää itselle paljon mitään tekemistä. Erillistalo on siis erittäin helppohoitoinen, Teuvo jatkaa.

”Muutokset toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti”

“Kuulimme ja saimme selville, että Synkroni on erillistalojen rakentamisen edelläkävijä ja näimme jo siinä edellisessä talossa, että kaikki onnistui oikein hyvin”

Pariskunta pääsi rakennusvaiheessa vaikuttamaan hieman talon pohjaratkaisuun sekä materiaalivalintoihin. Heidän toiveestaan jätettiin yhdestä huoneesta yksi väliseinä kokonaan pois siten, että saatiin tilalle yhtenäinen, kaunis tila. Muutoksia tehtiin myös rakennusvaiheen aikana projektin edetessä.

– Muutokset toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Niiden suhteen ei ollut mitään ongelmaa, vaan kuultiin asiakasta, Pirjo kiteyttää.

– Synkronilla on sellainen etu, että voi vaikuttaa kaikkiin materiaaleihin ja täytyypä sanoa, että nämä perusvalinnat ovat jo korkeatasoisia. Ekstravalintoja ei kovin paljon tarvinnut tehdä.

Jouheva rakennusprojekti

Yhteistyö Synkronitalon kanssa on sujunut pariskunnan mukaan hyvin. Talo nousi reippaasti pystyyn eikä koko prosessissa tullut vastaan mitään sellaista tilannetta, joka olisi Teuvoa tai Pirjoa epäilyttänyt. Yhteydenpito pelasi.

– Me olemme tähän rakennusprojektiin erittäin tyytyväisiä! Se meni oikein hyvin ja jouhevasti. Pääsimme sellaiseen paikkaan ja saimme sellaisen talon kuin toivoimmekin, Pirjo kiittelee.

– Meillä ei ole kokemuksia toisten erillistalojen rakentajista, mutta Synkronitalo on rakentanut meille meidän aikaisemmankin kotimme. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa rakennusvaiheen toiminnasta, Pirjo kertoo.

heikkinen_kokemuksia_synkroni2

”Tämä on todella meille unelmien talo!”

Pariskunta toivoo voivansa asua kodissaan niin kauan, kuin terveys sen vain sallii.

Valmis talo on yhdessä tasossa oleva 109 neliön kokonaisuus, jossa kaikki neliöt on saatu hyötykäyttöön. Kokonaisuus on toimiva eikä turhaa joutotilaa ole. Myös Synkronitalojen suunnittelu miellyttää Teuvoa ja Pirjoa. Pariskunta toivoo voivansa asua kodissaan niin kauan, kuin terveys sen vain sallii.

– Kyllä minä olen ollut erittäin tyytyväinen ja on tullut sellainen tunne, että kaikki on pelannut niin kuin on pitänyt. Ja emmehän me olisi toiseen Synkronitaloon muuttaneet, jos ensimmäisessä olisi ollut jotain harmia, Teuvo sanoo.

– Tämä on todella meille unelmien talo! Tämä sijaitsee sellaisella paikalla, mitä me olemme toivoneet ja kooltaan tämä on juuri sopivan kokoinen meille. Tässä iässä varsinkin arvostaa myös tätä tilaa ja väljyyttä, Pirjo kertoo.

Synkronitalo rakentaa yksilöllisiä erillistaloja. Yritys toimii Oulussa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi