Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Enemmän aikaa perheelle Kauppakassi-palvelun avulla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Helsinkiläinen Teemu perheineen otti Kauppakassi-palvelun käyttöönsä samanlaisessa elämäntilanteessa olevan tuttavaperheen suosituksesta noin puoli vuotta sitten. Nyt kaikki perheen ruokaostokset hoituvat pääsääntöisesti kokonaan Kauppakassin avulla.

– Palvelu tuli meille tutuksi oikeastaan ihan sattumalta. Tuttumme, joilla on samankaltainen elämäntilanne – lapsia, harrastuksia sekä kiirettä töissä – suosittelivat tätä palvelua meille. Haimme keinoja siihen, miten omaan aikatauluun voisi saada helpotusta kaupassakäyntiin. Tämä Kauppakassi on ollut siihen oikein hyvä ratkaisu, Teemu kertoo.

Palvelu on toiminut Teemun mukaan hyvin. Kokonaisarvosaksi hän antaisi 9 ½. Yksi iso helpottava tekijät ovat Teemun mielestä olleet palvelun Foodie.fi-verkkosivut, joita hän kuvailee selkeiksi ja ohjaaviksi.

– Palvelu ei vaadi asiakkaalta muuta kuin toimivan nettiyhteyden sekä ripauksen heittäytymistä ja siinä se. Loppu menee itsestään, Teemu hymyilee.

Heräteostokset ovat jääneet pois

“Mietit, mitä oikeasti tarvitset ja mitä ruokaa teet ja hankit sitten juuri ne tuotteet ja tarvikkeet.”

Viisihenkinen perhe käyttää Kauppakassi-palvelua kerran viikossa ostaen kerralla koko viikon ruoat. Kaikki ruokaostokset hoituvat hyvin pitkälti Kauppakassin kautta. Palvelun avulla myös satunnaiset heräteostokset ovat jääneet pois.

– Emme käy hakemassa kuin muutamia yksittäisiä unohdettuja tuotteita erikseen. Muuten olemme ihan tämän palvelun varassa, Teemu summaa.

– Merkittävin asia palvelun hintaan liittyen on tämän kokoisella perheellä se, että heräteostokset jäävät pois. Mietit, mitä oikeasti tarvitset ja mitä ruokaa teet ja hankit sitten juuri ne tuotteet ja tarvikkeet, Teemu kertoo.

Toimiva palvelu sekä ystävällinen henkilökunta

“Palvelu on toimiva ja henkilökunta ystävällistä.”

Heräteostosten poisjäämisen lisäksi on Teemulle jäänyt Kauppakassi-palvelun myötä myös enemmän aikaa olla perheensä ja lastensa kanssa. Hän kokee, että markkinoille voisi tulla lisääkin vastaavia palveluita.

– Merkittävimpiä asioita palvelussa ovat olleet se, että itselläni on nyt enemmän aikaa ja sitä kautta voin olla enemmän perheeni kanssa sekä se, että heräteostokset ovat jääneet pois, Teemu toteaa.

– Palvelu on toimiva ja henkilökunta ystävällistä. Voin suositella tätä!

HOK-Elanto on S-ryhmän osuuskauppa, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi