Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ruokaostokset hoituvat vuoroviikoin yhdessä naapurin kanssa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Helsinkiläinen Katri käyttää Kauppakassi-palvelua viikoittaisten ruokaostosten tekemiseen. Valmiit ostokset noudetaan naapurin kanssa vuoroviikoin. Katri kokee, että Kauppakassi-palvelu on heidän perheelleen kätevä tapa hoitaa ruokaostokset. Tilauksen voi tehdä vaikka kotisohvalta.

Katri otti palvelun käyttöön alun perin siksi, että kaupassa käynti alkoi turhauttaa häntä. Jokin oli aina loppu ja lähikaupassa juostiin monta kertaa viikossa. Nyt Katri perheineen sekä heidän naapurinsa hoitavat ruokaostokset Prisma Kaaren Kauppakassi-palvelun avulla.

– Tämä drive-in -tyylinen nouto on ollut äärimmäisen kätevä. Ajat vain halliin ja henkilökunta tuo ostokset valmiiksi ja lastaa ne kyytiinkin, jos niin haluat. Käytämme palvelua viikoittain. Ostokset hakee joka toinen viikko naapuri ja joka toinen viikko meidän perhe, Katri kertoo.

“Tämä toimii paremmin kuin se, että kiertää nälkäisenä kaupoissa”

“Kokonaisuuksia pystyy miettimään enemmän – mitä tarvitsee minkäkin päivän ruokaan ja välipaloiksi.”

Kauppakassi-palvelu on ollut Katrin perheen arkeen sopiva tapa hoitaa ruokaostokset. Tilauksen voi tehdä vaikka illalla kotisohvalla kaikessa rauhassa ajatuksen kanssa.

– Kokonaisuuksia pystyy miettimään enemmän – mitä tarvitsee minkäkin päivän ruokaan ja välipaloiksi. Tämä toimii paremmin kuin se, että kiertää nälkäisenä kaupoissa, Katri kuvailee.

Omaa aikaa säästyy

“Mielestäni tämä on kätevä tapa tehdä ruokaostokset!”

Palvelun hinta ei ole Katrin mielestä lainkaan kallis suhteessa siihen, kuinka paljon se säästää aikaa. Hän on suositellut Kauppakassi-palvelua myös kaikille tutuilleen sekä muille naapureilleen, joiden kanssa asia on tullut puheeksi.

– Ihmisellä on kuitenkin ne vähät tunnit päivässä ja niille tulee harvoin laskettua hintaa. Jos ajattelee tällaista noutopalvelua, niin säästäähän se ihan älyttömästi sitä omaa aikaa päivässä, Katri kiteyttää.

– Suosittelen Kauppakassia myös muille. Mielestäni tämä on kätevä tapa tehdä ruokaostokset!

HOK-Elanto on S-ryhmän osuuskauppa, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi