Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

HR Yhtiöiden kautta löytyy osaajia monenlaisiin tarpeisiin

Pielisen Betoni Oy on yksi Suomen suurimmista betonielementtien valmistajista. Kun yrityksessä on tarvittu lisää työvoimaa lyhyellä varoitusajalla, on käännytty HR Yhtiöt Oy:n puoleen. Pielisen Betonin tuotannon esimies Ilkka Turusen mukaan yhteistyön kautta on löytynyt sopivia tekijöitä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Pielisen Betonin asiakkaina on rakentajia laidasta laitaan, aina omakotitalorakentajista isompiin rakennusliikkeisiin.

– Elementtiskaalamme on myös laaja. Repertuaarista löytyy kaikkea mahdollista, mitä betonista pystytään tekemään, Turunen mainitsee.

Keskusteleva ja ratkaisukeskeinen ote

“Heidän kauttaan sai nopeasti lisää työvoimaa lyhyeksikin ajaksi”

– Olemme tehneet yhteistyötä HR Yhtiöiden kanssa muutaman vuoden ajan. Alun perin hankimme heidän kauttaan työntekijöitä projektiluonteisiin tehtäviin. Heidän kauttaan sai nopeasti lisää työvoimaa lyhyeksikin ajaksi, Turunen kertoo.

Turunen on yhteistyössä tyytyväinen erityisesti siihen, että sen myötä uusien työntekijöiden etsimisprosessi on jäänyt pois hänen kontoltaan. HR Yhtiöiden kautta on aina löytynyt sopiva henkilö erilaisiin tarpeisiin, ja yrityksen kanssa on Turusen mukaan helppo toimia.

– Heidän kanssaan on aina pystytty keskustelemaan ja löytämään ratkaisuja. Mikä tärkeintä, sieltä saa henkilöt aina nopeasti kiinni, kun on jotain asiaa. Joskus on tarve saada joku kiinni nopeastikin, ja se on sujunut oikein loistavasti, Turunen toteaa.

Yritystä on helppo suositella

Pielisen Betonilla on HR Yhtiöiden avulla saatu nopeasti työntekijöitä tilanteissa, joissa oma suora rekrytointi olisi voinut olla haastavaa. Tällaisia tilanteita ovat nopeasti alkavat ja vaihtelevan pituiset projektit.

– Voisin helpostikin suositella HR Yhtiöitä. Omat kokemukseni heistä ovat todella hyviä, Turunen summaa.

Henkilöstöpalvelualan ammattilaisena HR Yhtiöt tarjoaa erilaisia palveluita asiakkaidensa henkilöstötarpeisiin. Tällä hetkellä yrityksen palveluihin kuuluvat työvoiman vuokraus, rekrytointipalvelut, suorahaku ja koulutus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi