Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Marilla on sataprosenttinen luottamus HR-Yhtiöihin

Keravalla asuva nelikymppinen Mari Aho on ollut töissä HR-Yhtiöiden kautta jo lähes seitsemän vuoden ajan. Alusta asti rakennettu luottamus on vahvistunut entisestään vuosien varrella. Vaikka HR-Yhtiöt ei vaikuta arkipäivän tekemiseen, on se huolehtinut työntekijästään vaikeinakin aikoina.

Urheilun ja koiraharrastuksen parissa aikaansa viettävä yläkouluikäisen pojan äiti viihtyy työssään hyvin. Säännöllinen työ sopii nykyiseen elämäntilanteeseen loistavasti, ja erityisesti aikaisin aamulla alkavat työvuorot ovat helpottaneet elämää.

– Parin viimeisen vuoden aikana on tullut selväksi, mitä ruuhkavuodet ovat. Olen tosi tyytyväinen, että työt alkavat aikaisin aamulla. Näin iltapäivät ovat vapaita ja jää aikaa olla lapsen kanssa sekä harrastaa ja hoitaa asioita. Arki on hektistä, mutta onneksi viikonloppuisin voi rentoutua, Finsoffien tehtaalla ompelijana työskentelevä Mari muistelee.

Oman alan töitä henkilöstöyrityksen kautta

Mari tutustui HR-Yhtiöihin hakiessaan työttömänä työnhakijana uusia töitä omalta alaltaan. Yrityksestä otettiin häneen yhteyttä, minkä jälkeen uudet kuviot lähtivät rakentumaan pikavauhtia.

“En tiennyt, että henkilöstöyrityksen kautta voisi olla kokoaikaisessa työsuhteessa.”

– Kun aloitin, kaikki meni todella helposti! HR-Yhtiöiltä soitettiin ja kerrottiin, että heidän asiakkaansa etsii ompelijaa. Soitin Finsoffille, minkä jälkeen koko prosessi sujui todella kivuttomasti.

– Oli tosi kivaa päästä oman alan töihin. Olin kokeillut muitakin töitä välissä, mutta ompelutaito palautui ja varmuutta työntekoon tuli nopeasti lisää, Mari iloitsee.

Luottamus punnittiin yllättävässä tilanteessa

Seitsemän vuoden ajalle mahtuu myös lyhyt lomautusjakso. Uusiin ja joskus ennalta-arvaamattomiin tilanteisiin liittyy paljon kysymyksiä, jolloin työnantajan luottamus ja huolenpito punnitaan.

– Kun lomautus tuli, HR-Yhtiöt ottivat välittömästi yhteyttä. He antoivat ohjeita ja järjestivät minulle tukihenkilön. Tämän kokemuksena myötä luottamukseni heihin vahvistui entisestään. He eivät irtisano työntekijää, jos asiakkaalta tulee lomautus. Jos olet valmis ottamaan tarvittaessa vastaan myös muuta työtä, he kyllä auttavat, Mari kehuu.

”En eroa lainkaan yrityksen omasta työntekijästä”

Kun arki rullaa normaalisti, ei HR-Yhtiöitä Marin mukaan huomaa kuin palkkanauhasta. Hän on osa asiakasyrityksen henkilökuntaa ja nauttiikin työssään vapauden lisäksi mahtavasta työporukasta, joka on juuri sopivan kokoinen.

– Kun tulin Finsoffille, olin yllättynyt siitä, miten työnteko HR-Yhtiöiden kautta toimii. En tiennyt, että henkilöstöyrityksen kautta voisi olla kokoaikaisessa työsuhteessa. Minulla on myös samat edut ja lomat kuin muillakin.

– Työ on ollut alusta asti todella mukavaa! Täällä on todella hyviä ihmisiä töissä, ja pomokin tulee sanomaan huomenta joka aamu, Mari sanoo lopuksi.

Henkilöstöpalvelualan ammattilaisena HR Yhtiöt tarjoaa erilaisia palveluita asiakkaidensa henkilöstötarpeisiin. Tällä hetkellä yrityksen palveluihin kuuluvat työvoiman vuokraus, rekrytointipalvelut, suorahaku ja koulutus.

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.