Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jali sai jatkuvia töitä HR-Yhtiöiden kautta

Pääkaupunkiseudulla asuva Jali Maukonen löysi pitkän työttömyysjakson jälkeen paikkansa rakennusalalta HR-Yhtiöiden kautta. Töitä on riittänyt alusta asti, ja vaihtuvat tehtävät ovat tuoneet mielenkiintoa työhön.

Jali kuuli pitkän työttömyysjakson jälkeen Ohjaamosta, joka auttaa nuoria työnhaussa. Ohjaamossa kerrottiin infotilaisuuksista, joissa työvoimaa tarvitsevat yritykset haastattelevat potentiaalisia tekijöitä ja tarjoavat töitä sopiville tekijöille.

– Tutustuin HR-Yhtiöihin pikahaastattelun kautta. Minulla on työturvallisuuskortti ja muutaman kuukauden ajalta aiempaa työkokemusta rakennusalalta. Minut valittiin ja saan nykyisin rakennusapulaisen töitä eri yrityksistä, Jali kertoo.

Vaihtuvat tehtävät ja fyysinen työ tuovat hyvää fiilistä

Rakennusapulaisen tehtävissä Jali on viihtynyt hyvin. Erityisen paljon hän pitää vaihtelevasta työnkuvastaan, erilaisista työmaista ja työn fyysisyydestä – rankka työ käy urheilusta ja pitää mielen virkeänä.

“Kun työmaa on loppumaisillaan, HR ottaa yhteyttä ja tarjoaa seuraavaa työpaikkaa.”

– Tykkään käydä töissä, se on paljon mukavampaa kuin maata kotona! Erilaisia töitä löytyy paljon ja työtehtävät vaihtelevat päivittäin. Tarjolla on hiekan lapioimista, nosturilla nostoa ja kaikkea siltä väliltä, Jali sanoo.

Töitä riittää ja palkka tulee ajallaan

Työtalkoivat noin parin viikon päästä haastattelusta. Tämän jälkeen työttömät päivät ovat olleet takanapäin – hommia on riittänyt lähes jokaiselle päivälle. Sen lisäksi, että töitä on tarjolla jatkuvasti, on HR-Yhtiöt myös huolehtinut uudesta työntekijästään hyvin.

– Työmaiden kestot vaihtelevat muutamista päivistä useisiin kuukausiin. Aina löytyy töitä, nollapäiviä ei tule! Kun työmaa on loppumaisillaan, HR ottaa yhteyttä ja tarjoaa seuraavaa työpaikkaa.

– HR-Yhtiöillä myös palkanmaksu toimii ajallaan. Heillä on normaalin kahden viikon palkkajakson lisäksi tarjolla myös Hetipalkka-vaihtoehto, jonka kautta palkka tulee tilille kerran viikossa. HR-Yhtiöt sopii minulle loistavasti, Jali toteaa lopuksi.

Henkilöstöpalvelualan ammattilaisena HR Yhtiöt tarjoaa erilaisia palveluita asiakkaidensa henkilöstötarpeisiin. Tällä hetkellä yrityksen palveluihin kuuluvat työvoiman vuokraus, rekrytointipalvelut, suorahaku ja koulutus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi