Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Yhteistyö takaa häiriöttömän sähkön- ja lämmöntuotannon

Ari-Pekka Juntunen toimii työnsuunnittelijana Oulun Energian Toppilan voimalaitoksilla, joilla tuotetaan sähköä ja kaukolämpöä. Juntunen vastaa voimalaitoksien mekaanisesta kunnossapidosta ja työnsuunnittelusta. Osana Flowplus Oy:tä toimiva JS Oy Pietarsaari on osoittautunut liiketoiminnan kannalta korvaamattomaksi yhteistyökumppaniksi.

Flowplus tarjoaa kokonaisuudessaan muun muassa pumppu- ja pumppaamohuoltoa, sähkömoottorihuoltoa sekä venttiilihuoltoa. JS Pietarsaaren toimialaa on nimenomaan jälkimmäisin.

– JS Pietarsaaren toiminta vaikuttaa arkeemme takaamalla häiriöttömän sähkön- ja lämmöntuotannon, kun venttiilimme toimivat niin kuin niiden pitää, Juntunen selventää.

Korkeatasoista osaamista

Juntusen mukaan Oulun Energia on hyötynyt yhteistyöstä JS Pietarsaaren kanssa hyvin konkreettisesti. Haasteena on ollut se, että vanhoihin venttiileihin ei ole ollut saatavilla varaosia. Yhteistyö on ratkaissut tämänkin ongelman.

“Olemme olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että JS Pietarsaareen voi luottaa.”

– JS Pietarsaarella on otettu malliksi rikkoontunut venttiilin osa, ja se on mallinnettu. Sen jälkeen on voitu valmistaa kokonaan uusi osa. On aivan sama, onko venttiili 70-luvulta vai tältä päivältä – heidän kauttaan sen kunnostus hoituu aivan varmasti, Juntunen kiittää.

– Venttiilimiehet ovat opettaneet siinä sivussa minuakin, ja olen oppinut, mitä venttiilit pitävät sisällään, Juntunen lisää.

Luotettavuus tuottaa tyytyväisyyttä

Juntunen korostaa JS Pietarsaaren korkean osaamisen tason lisäksi yrityksen luotettavuutta. Asentajien työnjälki on varmaa ja laadukasta, ja kaikki tehdään sovitussa aikataulussa.

– Olemme olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että JS Pietarsaareen voi luottaa. Suosittelen yhteistyötä yrityksen kanssa mielelläni, Juntunen päättää.

JS Oy Pietarsaari on erikoistunut voimalaitoksien ja prosessi-teollisuuden venttiilien huoltoon ja kunnossapitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.