Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Jos meillä on kiire ja haluamme pysyä aikataulussa, silloin JT Asbesti on meidän kumppanimme”

Rakennusliike Seiskan projektipäällikkö Juhana Koivisto pitää JT Asbestin parhaana puolena toimintavarmuutta. Kun hommat hoituvat kerralla nappiin, säästytään lisäkustannuksilta ja tilaajatkin pysyvät tyytyväisinä. Hyvin sujunut yhteistyö onkin jatkunut jo kymmenisen vuotta.

“Voin luottaa siihen, että homma on oikeasti kerralla tehty valmiiksi, ja siihen olen ollut erityisen tyytyväinen”

Rakennusliike Seiska tekee Keski-Suomen alueella uudiskohteita sekä tilamuutos- ja korjausrakentamistöitä niin vuosisopimuksilla kuin urakkatöinäkin. Projektipäällikkö Juhana Koivisto muun muassa vastaa Rakennusliike Seiskan aliurakoitsijoiden hankkimisesta. Varsinkin kun edessä on haastavampi purkutyö, valikoituu JT Asbesti todennäköisimmin kumppaniksi.

– Mitä haastavampi hanke, sitä varmemmin teemme yhteistyötä JT Asbestin kanssa. Monesti rakennukset ovat purkutöiden aikana käytössä, joten niiden onnistuminen on tärkeää ja JT Asbesti on luotettava tekijä. Jos on kiire ja haluamme pysyä aikataulussa, silloin JT Asbesti on meidän kumppanimme, Koivisto perustelee.

Hyvä suunnittelu edesauttaa toimintavarmuutta

Rakennusliike Seiska ja JT Asbesti pystyvät tarjoamaan tilaajille ratkaisuja kokonaisvaltaiseen purkutyöhön.

– Ennen töiden alkua mietimme yhdessä mitä ongelmia ja haasteita kohteessa voi tulla vastaan ja varaudumme niihin. Suunnittelemme yhdessä, miten saamme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, Koivisto taustoittaa.

Tärkeintä yhteistyössä JT Asbestin kanssa on ollut toimintavarmuus.

– Jos vaikka kylpyhuoneessa tehdään asbestin purkutyö, meidän ei tarvitse mennä sinne tekemään uusiksi tai siivoamaan nurkkia. Voin luottaa siihen, että homma on oikeasti kerralla tehty valmiiksi ja siihen olen ollut erityisen tyytyväinen.

”Uusiksi meneminen voi kaksinkertaistaa kustannukset”

Mikäli kaikki ei mene kerralla nappiin, voivat lisäkustannukset olla suuret.

– Uusiksi menemisestä voi tulla jopa kaksinkertainen kustannus. Meidän isojen yhteistyökumppaneiden kohteet ovat usein käytössä ja työt pitää saada nopeasti tehtyä, jolloin toimintavarmuus ajaa JT Asbestin monen kilpailijan edelle, Koivisto muotoilee.

Sujuva yhteistyö näkyy tyytyväisyyden myötä myös tilauskannassa.

– Toimintavarmuus tarkoittaa parempaa laatua, ja yleensä parempi laatu tarkoittaa myös parempaa tulosta. Sitä kautta projektit onnistuvat. Meille se tarkoittaa sitä, että tilaajat ovat tyytyväisiä ja me saamme lisää tilauksia.

Intohimoista, innovatiivista ja ammattiylpeää porukkaa

Koivisto ei epäröi suositella JT Asbestia kollegoille.

– He ovat innovatiivisia ja keksivät uusiakin ratkaisuja haastavampiin kohteisiin. Heiltä löytyy intohimo tekemiseen, ja silloin lopputuloskin on hyvä. Ilman muuta voin suositella heitä, ammattiylpeää porukkaa, Koivisto summaa.

JT Asbesti on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. JT Asbesti palvelee niin rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa kuin yksityisiä kiinteistönomistajiakin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi