Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tuomo Kiiski: ”Olemme säästäneet JT-Asbestin avulla aikaa sekä rahaa”

Jyväskylän kaupungin tiloissa tarvitaan aika ajoin erilaisten haitta-aineiden purkutöitä. Työt tehdään puitesopimusurakoitsijoiden kautta, ja erityisesti asbestitöissä luotettavaksi yhteistyökumppaniksi on osoittautunut JT-Asbesti Jyväskylä Oy.

“Olemme säästäneet heidän avullaan aikaa sekä rahaa. Työt tehdään aina kerralla kunnolla, ja jos jotain yllättävää ilmenee, se kerrotaan, ja asiat hoidetaan.”

Yleisimpiä purkukohteita ovat saneerattavien tilojen putkieristeet sekä seinä- ja lattiatasoitteet. Tällä hetkellä on käynnissä ikkunoiden vaihto Jyväskylän Tietotalolla. Ikkunapenkkien laatoitusten kiinnitys- ja saumauslaastit sisältävät asbestia, ja JT-Asbesti purkaa aineen pois ennen vaihtoa.

– JT-Asbestin kanssa yhteistyö toimii ja asiakaspalvelu on hyvää. Myös hinta-laatusuhde on heillä kohdallaan, Jyväskylän tilapalvelujen kunnossapidon rakennuttaja Tuomo Kiiski kertoo.

JT-Asbestin toimenkuva pitää sisällään asbestin purkamisen lisäksi osallistumisen mahdollisiin tiedotustilaisuuksiin, mikäli tilojen käyttäjät ovat epäluuloisia tai pelokkaita kuullessaan asbestista.

– He ovat tulleet paikalle kertomaan asbestista ja sen purkumenetelmistä. Muista asbestin purkuyrityksistä JT-Asbesti eroaa mielestäni asiakaspalvelun ja työn tarkkuuden osalta, Kiiski valottaa.

Mainiota jälkeä vaikeissakin olosuhteissa

JT-Asbesti on osoittautunut hyväksi yhteistyökumppaniksi muuntojoustavuutensa takia. Työnteko on nopeaa ja vaivatonta, ja jälki aina puhdasta. Käyttäjät voivat jatkaa tiloissa työskentelyä normaalisti, kun käsiteltävät alueet eristetään töiden ajaksi.

– Työpisteitä tiivistetään hetkellisesti, jotta purku saadaan tehtyä vaiheittain. Työt ovat täsmällisiä, ja JT-Asbesti pystyy tekemään purkutöitä vaikeissakin olosuhteissa. Jos tiloissa vaaditaan vaikkapa hiljaisuutta tiettyinä aikoina, työt keskeytetään, ja niitä jatketaan myöhemmin, Kiiski kertoo.

– Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, miten toimivat eräällä vanhainkotityömaalla, jossa oltiin dementiaosastolla uusimassa wc-tiloja. He rakensivat erityisen suojaseinän asbestityömaan kulkutunnelille. Muistisairailla ihmisillä on vaikeuksia hahmottaa tällaisia asioita, ja toiminta siellä oli hienoa, hän jatkaa.

Suositukset myös muille

JT-Asbesti on ollut luotettava yhteistyökumppani asbestin ja muiden haitta-ainepurkujen lisäksi esimerkiksi rakennuksissa tehtävissä timanttiporauksissa. Yrityksen tiedotus on selkeää, ja kustannukset pysyvät kurissa.

– Olemme säästäneet heidän avullaan aikaa sekä rahaa. Työt tehdään aina kerralla kunnolla, ja jos jotain yllättävää ilmenee, se kerrotaan, ja asiat hoidetaan. Pidän JT-Asbestia hyvänä sekä luotettavana toimijana, ja voisin suositella yrityksen palveluja myös muille, Kiiski sanoo lopuksi.

JT Asbesti on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. JT Asbesti palvelee niin rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa kuin yksityisiä kiinteistönomistajiakin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi