Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sovitut asiat hoituvat jämäkästi ja positiivisella asenteella

JT-Asbesti toimii LVI-Palvelu Pitkälän yhteistyökumppanina erilaisissa asbestitöissä. Vuositasolla yhteisiä hankkeita on keskimäärin kolmesta neljään. LVI-Palvelu Pitkälä arvostaa JT-Asbestin toiminnan jämäkkyyttä sekä positiivista ilmettä.

JT-Asbesti vastaa LVI-Palvelu Pitkälän työmailla muun muassa erilaisista poraustöistä, asbestieristeiden purkutöistä sekä kylpyhuoneiden purkutöistä. Yhteistyötä on tehty nyt noin seitsemän vuoden ajan.

– JT-Asbesti huolehtii siitä, että kaikki, missä on asbesti- ja ihaitta-aineita, poistetaan asianmukaisesti, kertoo LVI-Palvelu Pitkälän Jouko Pitkälä.

JT-Asbestin jämäkkyys, suoruus ja mutkattomuus vakuuttivat

“Mitä sovitaan, niin se tehdään.”

Yhteistyö sai alkunsa siitä, kun LVI-Palvelu Pitkälä etsi Oulun alueelta sopivaa ja järkevää kumppania asbestitöiden toteutukseen. JT-Asbestin toiminnan jämäkkyys, suoruus ja mutkattomuus vakuuttivat.

– Toiminnan jämäkkyys, suoruus ja aikataulun pitävyys ovat niitä asioita, jotka ovat meidänkin työssämme tärkeää. Mitä sovitaan, niin se tehdään, Jouko sanoo.

Yhteisiä hankkeita on vuositasolla keskimäärin kolmesta neljään. Hankkeiden koko vaihtelee 10 huoneesta aina noin 70 huoneeseen saakka. Yhteistyö on Joukon mukaan toiminut todella hyvin.

– Annamme palautetta toistemme työstä, jos koemme, että jotakin voisi tehdä toisin. Kehitämme ja viilaamme asioita yhdessä. Olemme saaneet käytyä rajapinnat mutkattomasti läpi, Jouko summaa.

Sovitut asiat hoituvat aikataulussaan ja positiivisella asenteella

“JT-Asbestin toiminnassa olen tyytyväinen heidän iloiseen asenteeseensa.”

Jouko on ollut erittäin tyytyväinen JT-Asbestin työn laatuun. Myös purkutöiden jätteet on hävitetty JT-Asbestin toimesta asianmukaisesti ja jäljet siivottu huolellisesti. JT-Asbestin asentajat saavat Joukolta kiitosta iloisesta ja positiivisesta asenteestaan.

– JT-Asbestin toiminnassa olen tyytyväinen heidän iloiseen asenteeseensa. Sillä on merkitystä, kun tehdään asiakkaalla töitä. Se on asiakkaallekin kokemus, että heitä kohdellaan asiakkaana. Se mitä on sovittu, niin myös tehdään – iloisella mielellä, Jouko painottaa.

Joukon mukaan JT-Asbesti on hoitanut kaikki työmaat sovitun aikataulun mukaisesti. Aikataulujen ja työn toteutuksen suhteen on löytynyt tarvittaessa myös joustoa. Töitä on toisinaan tehty erikseen sovitusti esimerkiksi hyvin aikaisin aamulla, myöhään illalla tai yöllä.

– JT-Asbestin toiminta on ollut jämäkkää ja yhteistyö on toiminut hienosti. Voin suositella heitä kelle vain!

JT Asbesti on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. JT Asbesti palvelee niin rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa kuin yksityisiä kiinteistönomistajiakin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi