Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Jukkatalo on hyvä tekijä”

Ville Einemäki asuu perheensä kanssa Jyväskylän Palokassa mustassa puutalossa. Talo on Jukkatalojen rakentama ja perheen itsensä sisustama. Lopputulos on heidän toiveidensa mukainen, moderni ja viihtyisä.

Perheen pieni tytär levittää piirakkataikinaa vuoan pohjalle. Vieressä hänen äitinsä Mari Nuikka pilkkoo piirakan täytteeseen tulevia tomaatteja. Isä Ville on juuri sytyttänyt takkaan tulen ja astelee sitten hänkin keittiöön. Olohuone ja keittiö ovat yhtä avointa ja valoisaa tilaa.

– Tämä on tällainen yksitasoinen ja 125-neliöinen puutalo, Ville kertoo.

Rakennusprojekti meni kaikin puolin hyvin

Talo valmistui vuoden 2018 keväällä pääsiäisen korvilla. Pohjaratkaisu on suunniteltu komeaa tonttia silmällä pitäen. Villen mukaan Jukkatalojen valintaan vaikutti tunne luotettavuudesta. Harkintavaiheessa myyjät tekivät työnsä hyvin ja asiakaspalvelu oli asiantuntevaa.

– Projekti alkoi siitä, että kaivinkone kävi kuopsauttamassa maat paikoilleen. Sen jälkeen Jukkatalot teki perustukset ja siitä parin viikon päästä tuli runko pystyyn ja katto pään päälle. Siinä sitten muutaman kuukauden ajan ihmeteltiin, kunnes saimme luvan jatkaa sisustustöitä itse, Ville muistelee.

– Rakennusprojektihan meni kaikin puolin hyvin. Ei siinä oikeastaan ollut mitään sen kummempia murheita, Ville toteaa.

Sisusta Itse -ratkaisu toi näkyviin oman kädenjäljen

“Parasta tässä talossa on se, että se on täysin toiveidemme mukaan toteutettu.”

Perhe oli valinnut Sisusta Itse -ratkaisun, mikä tarkoitti käytännössä sitä, että Jukkatalo teki kaiken valmiiksi levypinnoille asti. Siitä eteenpäin kaikki sisustustyöt tehtiin itse.

– Päädyimme tähän sen takia, että pystyimme näin vaikuttamaan hyvin paljon lopulliseen sisustukseen. Tykkäämme itse jonkin verran tehdä ja touhuta, niin ajattelimme sitten käyttää vähän omaakin aikaa ja osaamista näkyviin pintoihin, Ville perustelee.

– Parasta tässä talossa on se, että se on täysin toiveidemme mukaan toteutettu. Kaikki toiveemme saatiin toteutettua, Ville toteaa.

”Jukkatalon kanssa asiointi oli kyllä helppoa”

Yhteistyö Jukkatalojen kanssa oli Villen mukaan joustavaa ja mukavaa. Kaikki tehtiin yhdessä hyvällä hengellä. Aikataulussa pysyttiin hyvin – oikeastaan jopa vähän paremmin, kuin mitä alunperin oltiin suunniteltu.

– Jukkatalon kanssa asiointi oli kyllä helppoa. Jos jotakin reklamoitavaa tai virheitä oli, niin ne käytiin kyllä hyvin korjaamassa pois heti. Työn jälki oli siistiä ja tekijät hyviä, Ville kiittelee.

– Suosittelen kyllä pyytämään suunnitelman ja tarjouksen. Jukkatalo on hyvä tekijä, Ville summaa.

Jukkatalot Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut erilaisia asumisratkaisuja jo vuodesta 1968 lähtien.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.