Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Valmis paketti hyvällä pohjaratkaisulla

Johanna ja Heikki Uusivirran koti on kaunis, yksitasoinen puutalo. Keittiön ja olohuoneen korkea huonekorkeus sekä isot ikkunat tuovat tilan tuntua ja paljon valoa. Uuden kodin rakennusprojekti oli perheelle helppo – Jukkatalo toimitti heille alusta loppuun asti valmiin paketin.

Perheen kodissa on yhteensä 115 neliötä. Uusi talo rakennettiin aivan perheen aiemman kodin viereen samalle tontille. Tarkoituksena on, että vanha talo puretaan pian pois.

– Kun vanha talo rupesi käymään liian pieneksi, niin mietimme kovasti, että laajennammeko sitä vai rakennammeko uuden. Sitten kun tarpeeksi pähkäilimme, niin päädyimme uuteen taloon, Johanna hymyilee.

Heikki ja Johanna alkoivat kysellä tarjouksia eri talotoimittajilta joulukuussa 2020. Juhannuksena 2021 talopaketti tuotiin tontille.

– Kyselimme tarjouksia yhteensä kolmesta eri paikasta. Jukkatalon tarjous oli hintansa puolesta aikalailla samoissa luvuissa kuin yhden toisenkin talotehtaan. Suurin vaikutus oli lopulta sillä, että Jukkataloilta löytyi paras pohjaratkaisu, Heikki muistelee.

Työmiehet ottivat huomioon koko perheen

Perhe on viihtynyt uudessa kodissaan hyvin. Jukkatalon työntekijät saavat erityistä kiitosta laadukkaasta työn jäljestään ja siitä, kuinka hyvin he ottivat koko perheen huomioon.

– Mehän kävimme lasten kanssa tässä kolme-neljä kertaa päivässä työmiehiä jututtamassa. He ottivat lapset aina hyvin huomioon ja heidän työskentelyään oli mukava seurata. He tekivät kyllä huolellista työtä, Johanna kuvailee.

– Olemme olleet tyytyväisiä. Ylipäänsä se, että ympärillä on nyt enemmän tilaa, on tosi suuri asia, Johanna painottaa.

Toimivat ratkaisut lisäävät viihtyvyyttä

Pohjaratkaisun ja muiden valintojen suhteen tehdyt ratkaisut ovat osoittautuneet käytännössä toimiviksi. Johanna on tykästynyt erityisesti olohuoneen ja keittiön korkeaan kattoon.

– Siitä ovat monet vieraatkin heti sanoneet, että se on tosi ihana. Sitten ovat tietysti nuo isot ikkunat tuolla olohuoneessa. Varsinkin sitten, kun saamme tuon vanhan talon purettua, niistä aukenee näkymä aika kivasti, Johanna sanoo.

Lapsiperheen arjessa kodinhoitohuone on kovassa käytössä. Heikki arvostaa erityisesti sitä, kuinka toimiva kokonaisuus kodinhoitohuoneesta lopulta tuli. Tila ei lopu kesken.

– Kodinhoitohuone on meillä tosi tilava. Se ei ole täyden näköinen missään vaiheessa, vaikka lasten rattaatkin ovat siellä. Voin kyllä suositella Jukkataloa tutuille ja tuntemattomille, Heikki toteaa.

– Voin suositella Jukkataloa kaikille. Rakentamisesta ei tarvitse tietää itse mitään, vaan homma kyllä hoituu ja valmista tulee, Johanna kiteyttää.

Jukkatalot Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut erilaisia asumisratkaisuja jo vuodesta 1968 lähtien.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.