Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Olemme tyytyväisiä joka nurkkaan”

Satu Niemen nelihenkisen perheen koti on vastikään valmistunut Jukkatalo. Rakennusprojekti oli perheen kannalta hyvin helppo, sillä he rakennuttivat uuden kotinsa muuttovalmiina. Valmis kokonaisuus on hyvin toimiva, sillä perheen toiveet otettiin hyvin huomioon esimerkiksi pohjaratkaisua ja materiaalivalintoja suunnitellessa.

Haminassa asuva Niemen perhe istuu kotinsa olohuoneen sohvalla. Isoista ikkunoista tulvii sisään kaunista talvipäivän valoa.

– Meillä on yhteensä kaksi lasta ja rakennutimme tällaisen kolmen makuuhuoneen 134-neliöisen omakotitalon, Satu kertoo.

Jukkatalon luotettava palvelu vakuutti

Rakennusprojekti lähti liikkeelle siitä, kun perhe päätti ostaa nykyisen kotinsa tontin ja myydä aiemman asuntonsa. Tontin ostamisen jälkeen Satu ja hänen miehensä alkoivat kilpailuttaa eri talotoimittajia.

– Jukkataloista tuli heti siinä alkuvaiheessa sellainen olo, että palvelu on luotettavaa. Myyjä tiesi mitä tekee ja ymmärsi paljon talon rakentamisesta. Nämä olivat ne seikat, jotka saivat meidät valitsemaan Jukkatalon, Satu muistelee.

Perheelle oli alusta asti selvää, että he haluaisivat rakennuttaa talon muuttovalmiiksi saakka.

– Käytännössä meillä oli omat ajatuksemme esimerkiksi pohjasta ja sävyistä. Nämä ajatukset toteutettiin täysin toiveidemme mukaan. Saimme tästä kodista todella meidän näköisemme. Olemme tyytyväisiä joka nurkkaan, Satu iloitsee.

Rakennusprojekti onnistui loistavasti

Rakennusprojekti eteni sujuvasti, eikä matkan varrelle sattunut sen suurempia yllätyksiä. Esimerkiksi sovittu budjetti piti täysin.

– Olimme erityisen tyytyväisiä rakennusmiehiimme ja heidän ammattitaitoonsa. Kävimme tässä juttelemassa heidän kanssaan joka päivä. Heistä tuli lapsillekin tärkeitä henkilöitä, Satu hymyilee.

Kokonaisuudessaan Jukkatalon kanssa toimiminen oli Sadun omien sanojen mukaisesti todella helppoa. Projekti onnistui loistavasti.

– Tässä meni oikeasti kaikki ihan nappiin. En minä edes kokenut, että rakennusaika olisi ollut millään tavalla rankkaa. Muuttaminen oli sitten rankkaa, kun tavaroita piti purkaa. Se olikin tässä projektissa sitten se ainoa rankka osuus, Satu naurahtaa.

Jukkatalot Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut erilaisia asumisratkaisuja jo vuodesta 1968 lähtien.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.