Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jenna toteutti visionsa Kalustetukun avulla

Raition kuusihenkinen perhe asuu uudessa lapsiperheen omakotitalossa Liedossa. Kohde valmistui kesällä 2017, ja suurin osa talon kalusteita tuli Kalustetukulta. Yritys oli Raitioille tuttu jo ennestään ja valikoitui kumppaniksi toimivan yhteistyön sekä laadukkaiden kalusteiden perusteella.

Jenna, hänen miehensä ja heidän neljä lastaan asuvat vastavalmistuneessa omakotitalossa. Kaluste- ja sisustussuunnittelu, jossa lapsiperheen tarpeet on huomioitu läpi talon, on pitkälti Jennan omaa käsialaa.

– Minulla oli selkeät visiot kalusteista. Olin itse piirrellyt ja suunnitellut, mitä värejä ja muotoja haluamme kotiin. Keittiössä ja talon muissa kalusteissa on otettu huomioon neljä pientä lastamme, Jenna kertoo.

“Kun näin keittiön ensimmäisen kerran valmiina, ajattelin tehneeni oikean valinnan”

Kalustetukun joustavuus saa kiitosta

Suunnitelmien toteuttamiseen Raitiot tarvitsivat kumppanin, joka pystyisi toteuttamaan toivotun värimaailman ja kalusteet. Kiitosta Jennalta saa erityisesti Kalustetukun joustavuus suunnitelmien muuttuessa matkanvarrella.

– Suunnittelija kuunteli toiveemme ja piirteli niiden pohjalta toimivat versiot suunnitelmista. Kalustetukusta löysimme tarvittavat värit ja materiaalit – heillä hommat toimivat ja kalusteet ovat laadukkaita.

– Suunnitteluprosessi toimi todella hyvin ja joustavasti. Puhelut ja sähköpostit lensivät puolin ja toisin, ja suunnittelijan sai aina kiinni. Heillä riitti hyvin kärsivällisyyttä myös minun muutostoiveilleni, Jenna nauraa.

”Hyvät, ihanat, täydelliset kalusteet!”

Raitiot ovat tyytyväisiä Kalustetukun kalusteiden laatuun ja valikoiman monipuolisuuteen. Kalustevalikoiman ansiosta lopputulos on juuri sellainen kuin perhe suunnitteluvaiheessa sen halusikin olevan.

– Kalusteet ovat käytännölliset. Aamiaiskaappi on todella hyvä, vetolaatikoissa on piilolaatikot lisätilan tuomiseksi ja roska-astiaa on nostettu hieman ylöspäin, jotta esimerkiksi perunoiden kuoriminen on helpompaa, Jenna luettelee.

– Saimme Kalustetukusta koko taloon sellaiset kalusteet kuin toivoimme. Kun näin keittiön ensimmäisen kerran valmiina, ajattelin tehneeni oikean valinnan. Hyvät, ihanat, täydelliset kalusteet, Jenna päättää.

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi