Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jääkiekkolinja yhdistää lukio-opinnot ja jääkiekon

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Varkaudesta kotoisin oleva Jacob Kohvakka opiskelee Karstulan lukiossa jääkiekkolinjalla. Linja mahdollistaa jääkiekon yhdistämisen osaksi muita lukio-opintoja. Valmennus on Jacobin mukaan hyvää sekä ammattimaista.

Jacob Kohvakka opiskelee Karstulan lukion jääkiekkolinjalla ensimmäistä vuotta. Varkaudesta kotoisin oleva ja jääkiekkoa harrastava Jacob koki jääkiekkolinjan itselleen sopivaksi vaihtoehdoksi, ja muutti sen myötä Karstulaan.

– Peruskoulun jälkeen päätin mennä lukioon, ja oli vain löydettävä se oikea paikka. Täällä oli tämä jääkiekkolinja, ja kun sitä on tullut jääkiekkoa pelattua, niin tämä oli hyvä vaihtoehto, Jacob kertoo.

– Yksi kaverini lähti tänne myös. Täällä pääsee kokemaan vähän erilaisia juttuja, kun muutti pois kotoa ja asuu yksin, hän jatkaa.

“Täällä pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan paljon. Tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia.”

”Valmennus on todella ammattimaista”

Jääkiekkolinjalla opiskeluun kuuluvat siis erilaiset harjoitukset, joita on useampana päivänä viikossa. Harjoituksista muodostuu kursseja, joista saa opintopisteitä samalla tavoin kuin muistakin lukion kursseista. Jacob on ollut tyytyväinen harjoituksissa saatavaan valmennukseen sekä koko jääkiekkolinjan toimintaan.

– Valmennus on todella ammattimaista. Meillä on ollut hyviä treenejä, joista olen tykännyt, hän kuvailee.

– Täällä on liikunnan harrastamiseen muutenkin hyvät puitteet. Koululla on kuntosali, jossa opiskelijat saavat käydä ilmaiseksi aina kello 15 saakka. Meillä on käytössä myös tekonurmi sekä hiekkakentät, joten urheilemaan kyllä pystyy, Jacob naurahtaa.

Kansainvälisyys kiinnostaa

Jääkiekon lisäksi Jacobia kiinnostaa kansainvälisyys sekä mahdollisesti lentäjän ura. Kansainvälistymisessä auttaa kielitaito, ja Karstulan lukiossa on hyvät mahdollisuudet sen kartuttamiseksi. Ennen lukion alkua Jacob asui perheensä kanssa kaksi vuotta ulkomailla.

– Täällä voi opiskella paljon eri kieliä. Itse opiskelen espanjaa, Jacob kertoo.

– Jos jääkiekon pelaaminen lukion yhteydessä kiinnostaa, niin Karstulan lukio on hyvä vaihtoehto. Täällä pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan paljon. Tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia, Jacob summaa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi