Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Monipuolista osaamista omien projektien kautta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Musiikista, kuvaamisesta ja valotekniikasta kiinnostunut Eerik Lappalainen on yhdistänyt lukio-opintoihinsa onnistuneesti omat harrastuksensa ja mielenkiinnon kohteensa. Eerik arvostaa Karstulan lukion opettajien joustavuutta sekä sitä, että jokaiselle opiskelijalle annetaan mahdollisuus etsiä ja tehdä sitä omaa juttuaan.

Eerik Lappalainen opiskelee Karstulan lukiossa viimeistä vuotta ja valmistumisen jälkeiset suunnitelmat ovat alkaneet kirkastua. Peruskoulun päättyessä tulevaisuuden suunnitelmat eivät kuitenkaan olleet aivan yhtä selkeät.

– Minulla ei ollut peruskoulun jälkeen oikeastaan minkäänlaista hahmotelmaa siitä, mihin menisin lukion jälkeen, Eerik muistelee.

“Kun pääsee tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia asioita, niin tietää sitten, että mikä se oma juttu voisi tulevaisuudessa olla.”

– Lukion aikana olen päässyt toteuttamaan omia unelmiani, tekemään pieniä projekteja sekä tutustumaan itseeni. Minulle on muodostunut näkemys siitä, mitä haluaisin tehdä lukion jälkeen, Eerik jatkaa.

Innostavaa opetusta

Lukion aikana on Eerik päässyt opiskelemaan ja harrastamaan muun muassa musiikkia ja kuvaamista tehden lukiolle oman esittelyvideon. Musiikinopettaja Olli Oikari saa häneltä paljon kiitosta innostavasta sekä kannustavasta opetustyylistään. Ollin kautta Eerik pääsi myös yhteen Karstulan mieskuoron projektiin valoteknikoksi.

– Olli on innostanut minua musiikin saralla laulamiseen ja moneen muuhunkin. Tunneilla hän innostaa kaikkia opiskelijoita soittamaan ja ohjeistaa todella hyvin. Jokainen pääsee kokonaisuuteen mukaan, Eerik kertoo.

– Olen saanut kaikennäköistä osaamista eri paikkoihin ja eri aloille. Elokuva-ala kiinnostaa ja lukion jälkeen voin ehkä suuntautua sinne, Eerik pohtii.

”Täällä ovat kaikki kuin samaa perhettä”

Parasta Karstulan lukiossa ovat Eerikin mielestä hyvät opettajat sekä tietynlainen inhimillisyys. Hän kokee, että opiskelijoille annetaan tilaa etsiä sitä omaa juttuaan. Yleinen ilmapiiri on lämmin, ja kaikki ovat kavereita keskenään.

– Opettajat ovat hirveän joustavia siinä, että opiskelija pääsee toteuttamaan omia projektejaan. Oman projektin voi liittää esimerkiksi jonkin kurssin aiheeseen. Kun pääsee tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia asioita, niin tietää sitten, että mikä se oma juttu voisi tulevaisuudessa olla, Eerik painottaa.

– Täällä ovat kaikki kuin samaa perhettä, Eerik kiteyttää.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi