Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Osaava palokonsultointi ohjaa rakennushankkeen oikeaan suuntaan

Jyväskylän yliopiston läheisyyteen on nousemassa puinen kerrostalo, jonka 130 asuntoa tulevat tarjoamaan kodin lukuisille opiskelijoille. Kohdetta rakennuttava Jwood Ky on käyttänyt palokonsultoinnin palveluita rakennuttamisen aikana. Puurakentamiseen liittyy paloteknisiä haasteita, jolloin asiantuntevan konsultin käyttö nousee erityisen merkitykselliseksi.

Jwood keskittyy erityisesti teollisesti valmistettujen puukerrostalojen rakennuttamiseen. Tehtäviin kuuluu koko projektinjohto hankesuunnitteluineen, suunnitteluohjauksineen ja urakkakilpailutuksineen. Tällä hetkellä rakenteilla on Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOASin Seminaarinmäki-hanke. Yliopiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan taloon valmistuu 130 opiskelija-asuntoa.

– Kerrostalo on täysin puurunkoinen, lukuun ottamatta tietysti betonista rakennettuja pohjakerrosta ja perustuksia, kertoo Jwoodin toimitusjohtaja Jouni Liimatainen.

Puurakentamiseen liittyy omat haasteensa

“Puurakentamiseen suhteen on omat palotekniset haasteensa. KK-Palokonsultilta löytyy tarvittavaa osaamista.”

– KK-Palokonsultti Oy on tehnyt meille toiminnallista palomitoitusta ja antanut paloteknisiä asiantuntijalausuntoja rakennuslupaan liittyen, Liimatainen kertoo yhteistyöstä.

Liimataisen mukaan osaava palokonsultointi auttaa siinä, että rakennuttamishanke lähtee jo alkumetreillä oikeaan suuntaan. On tärkeää, että palotekniset asiat huomioidaan oikealla tavalla alusta lähtien ja suunnitelmat tehdään oikeilla kriteereillä.

– Puurakentamiseen suhteen on omat palotekniset haasteensa. KK-Palokonsultilta löytyy tarvittavaa osaamista, Liimatainen toteaa.

Osaaminen on Suomen huippua

Liimatainen kertoo yhteistyön sujuvan jouhevasti myös rakennusvalvonnan puolella. Hän arvioi KK-Palokonsultin ammattitaidon olevan Suomen huippua.

– Itselläni on sellainen periaate, että jos pääsen vaikuttamaan suunnittelijan tai konsultin valintaan, otan aina parhaan mahdollisen. Hyvän konsultin palkkaaminen maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, Liimatainen toteaa.

KK-Palokonsultti Oy tarjoaa palosuunnittelua ja -konsultointia pieniin ja suuriin sekä vaativiinkin erityiskohteisiin. Henkilökunnalla on kokemusta erilaisten kohteiden paloturvallisuussuunnittelusta, tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä erilaisten ohjeiden, standardien ja komission palopäätösten laadinnasta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.