Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Palokonsultoinnin käyttö tuo kustannussäästöjä

CTS Engtec Oy on yksi suurimmista Suomessa toimivista, teknisiä suunnittelu- ja konsultointipalveluita tarjoavista yrityksistä. Yrityksessä on huomattu, että palokonsultoinnin käyttö suunnitteluvaiheessa voi tuoda projekteihin kustannussäästöjä.

CTS Engtec tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita teollisuuden tarpeisiin. Suurimpia toimialueita ovat sellu- ja paperiteollisuus, mutta myös kaivos- ja energiateollisuus sekä Data Centerit ovat yrityksen toimialueita.

– KK-Palokonsultti Oy on ollut mukana kahdessa data centereihin liittyneessä hankkeessamme, kertoo data center -palveluiden johtaja Reijo Parkkinen.

Tiedosta on konkreettista hyötyä

– Projekteissa lähdetään liikkeelle esiselvityksistä ja esisuunnittelusta, mistä edetään toteutussuunnitteluun ja projektin läpivientiin sillä paikalla, minne uusi tuotantolaitos tulee, Parkkinen kuvailee.

KK-Palokonsultti pystyy tarjoamaan CTS Engtecille tietoa, josta on yritykselle konkreettista hyötyä. KK-Palokonsultin tuki takaa sen, ettei suunnitella liian kalliita tai liian monimutkaisia systeemejä.

– Voi olla esimerkiksi niin, että jossain kohtaa on määritelty käytettäväksi R30-terästä, mutta KK-Palokonsultin simuloinnin tai laskennallisen suunnittelun avulla saadaan tietää, että R15 riittää. Siinä on asiakkaalle selkeä kustannushyöty, Parkkinen toteaa.

Erikoisosaaminen karttuu jatkuvasti

“KK-Palokonsultin lisäarvo meille ja asiakkaalle on ollut aina yllätys.”

Parkkisen mukaan KK-Palokonsultilla on vuosien suhteet pelastusviranomaisiin. KK-Palokonsultin erikoisosaaminen karttuu jatkuvasti yrityksen tavatessa erilaisia asiakkaita erilaisissa tilanteissa.

– KK-Palokonsultin lisäarvo meille ja asiakkaalle on ollut aina yllätys, Parkkinen tiivistää.

KK-Palokonsultti Oy tarjoaa palosuunnittelua ja -konsultointia pieniin ja suuriin sekä vaativiinkin erityiskohteisiin. Henkilökunnalla on kokemusta erilaisten kohteiden paloturvallisuussuunnittelusta, tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä erilaisten ohjeiden, standardien ja komission palopäätösten laadinnasta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.