Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kirsi Hanski: ”Kyllä hyvä mieli on ilman muuta se ykkösjuttu!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kirsi Hanski on ollut KuntoSaluksen asiakas aivan alusta saakka. Monipuolinen tarjonta on pitänyt Kirsin salin asiakkaana, ja liikunnan aiheuttama hyvä mieli on hänelle se juttu, miksi erilaista liikuntaa tulee harrastettua viikoittain.

Liikunta on ollut Kirsin juttu aivan lapsesta saakka. Aikuisiässä lajit ovat vaihtuneet, mutta liikunnan ilo on säilynyt ja tarjonnut mukavaa vastapainoa istumatyöhön.

– Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni. Aiemmin olen tanssinut jazzia ja pelannut koripalloa. Aikuisiässä kuntosali ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit ovat olleet luonnollinen jatke näille harrastuksille, Kirsi kertoo.

Koko perhe treenaa samalla salilla

“Tällä hetkellä meillä käy koko perhe täällä treenaamassa – jokaisen tarpeisiin löytyy jotain, voidaan käydä kaikki samalla salilla”

Kirsin treenit KuntoSaluksella vaihtelevat perinteisestä kuntosaliharjoittelusta erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Kirsille sali on myös perheen yhteinen harrastuspaikka, jokaiselle löytyy jotain.

– Käytän paljon ryhmäliikuntatunteja, ja kaikki tanssitunnit ovat sydäntäni lähellä. Tällä hetkellä meillä käy koko perhe täällä treenaamassa – jokaisen tarpeisiin löytyy jotain, voidaan käydä kaikki samalla salilla, Kirsi toteaa tyytyväisenä.

KuntoSalukseen on aina mukava tulla

“Henkilökunta täällä on hirveän mukavaa – tänne on kiva tulla!”

Kirsi arvostaa monipuolisen tarjonnan lisäksi KuntoSaluksen ystävällistä henkilökuntaa. Salille tulessa on tervetullut olo ja asiakkaita kuunnellaan. Näiden asioiden myötä myös treeneistä nauttii enemmän.

– Henkilökunta täällä on hirveän mukavaa – tänne on kiva tulla! Täällä pystytään kuuntelemaan ja huomioimaan asiakkaiden toiveita, ja toivottuja tunteja onkin saatu lukujärjestyksiin jonkin verran, Kirsi kiittelee.

– Treenaaminen on terveyden ylläpitämistä, mutta myös hyvää mieltä ja vastapainoa työlle. Kyllä hyvä mieli on ilman muuta se ykkösjuttu!

Kunto Salus on Järvenpäässä toimiva hyvän olon liikuntakeskus naisille ja miehille. Kunto Saluksen tarjontaan kuuluu muunmuassa ryhmäliikunta, monipuolinen kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun sali.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi