Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Sari Salonen: ”Terveys, voimavara ja kanssaihmiset – ne ovat minun juttujani!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Neljän lapsen äitinä Sari Salonen tietää liikunnan merkityksen omaan jaksamiseen. Aktiivista treenaamista Sarilla on takanaan nyt noin 10 vuotta. Harrastuksiin kuuluu kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien ohessa muun muassa jalkapallo.

Puolustusvoimilla työskentelevä Sari liikkuu vapaa-ajallaan aktiivisesti. Liikunnan merkityksen hän huomasi vuonna 2006, kun hänen neljäs lapsensa oli kahden vanha.

– Kroppa oli siinä kunnossa, etten jaksanut mitään. Tulin siihen tulokseen, että nyt on pakko tehdä itselle jotain, Sari muistelee.

”KuntoSaluksesta on tullut minulle toinen koti”

“KuntoSalusta voi kehua äärettömän hyvillä vetäjillä. Kaikki ovat mukaansatempaavia ja ammattitaitoisia

Erilaista ryhmäliikuntaa Sari harrasti aiemmin LadyLinellä. Kun LadyLine aloitti tiiviin yhteistyön KuntoSaluksen kanssa, Sari päätti kokeilla myös Saluksen palveluja. Erityisen vaikutuksen Sariin tekivät Saluksen ohjaajat.

– KuntoSalusta voi kehua äärettömän hyvillä vetäjillä. Kaikki ovat mukaansatempaavia ja ammattitaitoisia, Sari kehuu.

– Tunneilla on ihana tunnelma, ja näissä tiloissa on kodikasta ja viihtyisää – tykkään! KuntoSaluksesta on tullut minulle toinen koti.

kuntosalus_kokemuksia_hanski2

Aikataulut ovat työssäkäyville suotuisat

“Erityisen tyytyväinen olen monipuolisuuteen. Täällä on hyvä ja hyvin aikataulutettu tuntitarjonta.”

Päivätyötä tekevänä Sari on tyytyväinen myös ryhmäliikuntatuntien aikataulutukseen. Niin kevyet kuin raskaatkin treenit onnistuvat sellaisiin aikoihin, että illalla ehtii tehdä vielä muutakin.

– Erityisen tyytyväinen olen monipuolisuuteen. Täällä on hyvä ja hyvin aikataulutettu tuntitarjonta. KuntoSaluksella käy paljon työssäkäyviä, joten on hyvä, että iltapäivisin on niin rauhallisia kuin koviakin tunteja. Treeni on kuudelta jo tehty!

Yhdessä treenatessa myös porukka nivoutuu yhteen. Niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin kesken vaihdetaan hymyjä ja nautitaan liikunnasta yhdessä.

– Kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Täällä muodostuu yhteisö, suuri perhe, jossa kaikki tuntevat toisensa. Terveys, voimavara ja kanssaihmiset, ne ovat minun juttujani, Sari päättää.

Kunto Salus on Järvenpäässä toimiva hyvän olon liikuntakeskus naisille ja miehille. Kunto Saluksen tarjontaan kuuluu muunmuassa ryhmäliikunta, monipuolinen kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun sali.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.