Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“KuntoSalus on hyvin monipuolinen ja vastaanottavainen kuntosali”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Anssi Rautiainen on innokas kuntoilija Järvenpäästä. Liikunta on Anssille tärkeää ja hän harrastaa kuntoilua omaksi ilokseen sekä vastapainoksi istumiselle. Muista liikuntakeskuksista KuntoSaluksen erottaa kodin läheisyys sekä soveltuvuus juuri Anssin omiin kuntoilumieltymyksiin. Hän onkin ollut KuntoSaluksen asiakas jo usean vuoden ajan.

“KuntoSalus on todella hyvä kuntosali. Varustelu, tilat ja palvelut pelaavat sekä sopivat omaan liikkumiseeni, eli kaikenlaiseen kuntoiluun.”

– KuntoSalus on todella hyvä kuntosali. Varustelu, tilat ja palvelut pelaavat sekä sopivat omaan liikkumiseeni, eli kaikenlaiseen kuntoiluun. Uusittu toiminnallinen puoli on myös tärkeä asia ja sieltä löytyy ihan kaikki tarvittava, paitsi köysi katosta, että pääsisi kiipeilemään, Anssi naurahtaa.

– Vuosien varrella olen nähnyt monenlaisia saleja vakavista voimailusaleista lähtien. KuntoSalukseen olen kuitenkin tykästynyt, koska siellä ollaan vastaanottavaisia ja asiakkaat ovat lähinnä tavallisia liikkujia. Nostetaan sykettä sekä hallitaan stressiä ja vähän omaa painoakin, Anssi kertoo.

kuntosalus_kokemuksia_rautiainen2

Monipuolista ja vastaanottavaista palvelua

“Täällä on hyvä ilmapiiri ja tänne on mukava tulla harjoittelemaan.”

Anssi ei ole käyttänyt KuntoSaluksen ohjattuja palveluja, mutta on vaihtanut ajoittain ajatuksia henkilökunnan ja muiden käyttäjien kanssa. Hän on kiinnostunut erityisesti harjoittelun kehittämisestä ja haastavuuden lisäämisestä. Tulevaisuudessa Anssi kertoo harkinneensa pyytävänsä ohjausta esimerkiksi lihashuoltoasioihin liittyen.

– Olen vähän sellainen yksinäinen kuntoilija. Päivätyöni on aika säänneltyä, joten vapaa-aikana menen mieluummin omaan tahtiin ja omalla aikataululla ilman kellotettua ohjelmaa. Spinningiä olen tosin harkinnut ja miettinyt, pitäisikö ainakin kokeilla silloin tällöin, Anssi kertoo.

– KuntoSalus on monipuolinen ja hyvin vastaanottavainen kuntosali. Täällä on hyvä ilmapiiri ja tänne on mukava tulla harjoittelemaan. Tilat ja pukuhuoneetkin toimivat. Voin suositella ja olen suositellutkin KuntoSalusta monelle tutulle, eikä viime kerrasta ole edes pitkä aika, Anssi päättää.

Kunto Salus on Järvenpäässä toimiva hyvän olon liikuntakeskus naisille ja miehille. Kunto Saluksen tarjontaan kuuluu muunmuassa ryhmäliikunta, monipuolinen kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun sali.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi