Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Valtteri Kauppinen vaihtoi vanhan salinsa KuntoSalukseen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Valtteri Kauppinen on töissä Citymarketissa ja harrastaa kehonrakennusta sekä rumpujensoittoa. Valtteri lopetti jääkiekon pelaamisen 15-vuotiaana ja alkoi käydä aktiivisesti kuntosalilla. Aluksi hän harrasti kehonrakennusta huvin vuoksi, mutta vuosien varrella innostus on kasvanut ja tulevaisuudessa tavoitteena on päästä kilpailemaan kehonrakennuskisoissa. Valtteri kuuli KuntoSaluksesta ensimmäisen kerran töiden kautta ja vertailua tehtyään hän vaihtoi varsin nopeasti vanhan salinsa KuntoSalukseen.

“KuntoSalus erottuu muista saleista huolellisuudella. Täällä siivotaan usein ja ja lattiatkin ovat aina hyvässä kunnossa.”

– Kehonrakennuksessa koukuttaa se, että siihen vaadittavaan kurinalaisuuteen ja suunnitelmallisuuteen eivät pysty kaikki. Päivän päätteeksi tuntuu siltä, että on tehnyt jotain. Töistä ei saa samanlaista tunnetta. Suurin palkinto on kuitenkin se, kun oman kehityksen huomaa, Valtteri toteaa.

– KuntoSalus erottuu muista saleista huolellisuudella. Täällä siivotaan usein ja ja lattiatkin ovat aina hyvässä kunnossa. Myös kuntosalilaitteistoa huolletaan tunnollisesti. Jos jokin laite on vaikkapa hieman jumissa, voi luottaa siihen, että seuraavana päivänä se jo toimii. Tuntuu että paikasta oikeasti välitetään, Valtteri sanoo.

Siisti ja monipuolinen kuntosali

“Vastaanotto on ollut tosi hyvä. Ensimmäisellä kerralla käydessäni oli mukavaa, että sali esiteltiin minulle erikseen pyytämättä.”

KuntoSaluksen palveluista Valtteri kertoo käyttävänsä pääasiassa kuntosalia. Hän on käynyt myös kehonkoostumusmittauksessa ja jossain vaiheessa olisi ehkä tarkoitus käyttää solarium-palveluja. Valtteri käy salilla yksin, mutta kertoo apua olevan tarvittaessa aina paikalla.

– Vastaanotto on ollut tosi hyvä. Ensimmäisellä kerralla käydessäni oli mukavaa, että sali esiteltiin minulle erikseen pyytämättä. Kerrottiin myös muista palveluista ja sanottiin, että saa kysyä, jos on kysyttävää, Valtteri kiittelee.

– Pääsyy siihen, että vaihdoin KuntoSalukseen oli se, että vanha sali oli epäsiisti. Täällä on myös enemmän laitteita ja valikoima on parempi. Nyt treenit eivät ole tylsiä, vaan mukaan saa paljon monipuolisuutta. Olen ollut tyytyväinen ja minusta tuntuu, että yritystä hoidetaan hyvin, Valtteri sanoo lopuksi.

Kunto Salus on Järvenpäässä toimiva hyvän olon liikuntakeskus naisille ja miehille. Kunto Saluksen tarjontaan kuuluu muunmuassa ryhmäliikunta, monipuolinen kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun sali.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi