Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”KuntoSaluksella käymisestä on ollut minulle todella paljon hyötyä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Liisa Ahonen on harrastanut liikuntaa koko elämänsä ajan. Liisa sairastaa lihasreumaa, joka tekee lihakset kankeaksi ja vie niistä voimat, joten hänen täytyy pysyä aktiivisena. Liisan poika on ollut aiemmin töissä KuntoSaluksella, ja hänen suosituksestaan Liisasta tuli KuntoSaluksen asiakas.

“Täällä viihtyy hyvin, koska ilmapiiri on kiva ja leppoisa”

– Olen alkanut pitää tästä. Käyn kuntoilemassa joskus neljäkin kertaa viikossa. Täällä viihtyy hyvin, koska ilmapiiri on kiva ja leppoisa. Aiemmin olen käynyt uimahallin kuntosalilla, mutta siellä oli usein aika täyttä. KuntoSaluksella on sopivasti väkeä ja usein pääsee tekemään jonottamatta sitä, mitä ohjelmassa neuvotaan, Liisa kertoo.

– Pidän siitä, että aamuverryttely sekä loppuvenyttely ovat ohjatut. Lisäksi kuntosaliohjelma uusitaan kaksi kertaa vuodessa. Ohjaajat ovat ystävällisiä ja kysymyksiin saa vastaukset, Liisa kiittelee.

kuntosalus_kokemuksia_ahonen2

Turvaa arjessa

Liisan mukaan KuntoSaluksen tilat ovat mukavan kokoiset ja laitteetkin ovat juuri hänelle sopivia. Hän kokee hyötyneensä kuntosalilla käymisestä erittäin paljon.

– Olen tottunut ja oppinut käyttämään juuri näitä laitteita. Senkin takia pidän tästä paikasta. Vierailla saleilla laitteet ovat aina vähän erilaisia, Liisa toteaa.

– KuntoSaluksella käymisestä on ollut minulle todella paljon hyötyä. Liikkuvuuden ja tasapainon ylläpidon myötä voimaakin on tullut lisää. Luonnossakin uskaltaa liikkua paremmin, kun lihakset toimivat, eikä tarvitse pelätä kaatumista, Liisa hymyilee.

Kunto Salus on Järvenpäässä toimiva hyvän olon liikuntakeskus naisille ja miehille. Kunto Saluksen tarjontaan kuuluu muunmuassa ryhmäliikunta, monipuolinen kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun sali.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi