Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

EKE-Rakennus, Tapio Kalliola: ”En voi olla suosittelematta ME-Perustuksia”

EKE-Rakennus toimii asuntotuotannon parissa kolmessa eri maassa – Suomessa, Virossa sekä Latviassa. EKE-Rakennus ja ME-Perustukset ovat tehneet yhteistyötä jo useamman rakennusprojektin parissa. Tällä hetkellä Espoonlahteen rakentuu uusi asunto-osakeyhtiö Laamannin Laine.

EKE-Rakennus on perustettu virallisesti vuonna 2010. Yrityksen juuret juontavat kuitenkin reilun 50 vuoden taakse, jolloin toiminta alkoi insinööritoimistona ja kehittyi siitä eteenpäin rakennusurakointiin. Tällä hetkellä yksi EKE-Rakennuksen rakennusprojekteista on Espoonlahden rannalle rakentuva 33 asunnon asunto-osakeyhtiö Laamannin Laine, joka koostuu rivi- ja paritaloasunnoista.

– ME-Perustukset tekivät tänne kaikki perustustyöt asennuksineen valmiiksi suoritettuna, kertoo EKE-Rakennuksen varatoimitusjohtaja ja kotimaan tuotannosta vastaava Tapio Kalliola.

Yhteistyö alkoi onnistuneen Volvon rakennusprojektin myötä

“Volvon kohde oli hyvin haasteellinen. Perustuksissa jouduttiin menemään syvälle. Perustustyöt sujuivat kuitenkin hyvin ja asiakas on tyytyväinen.”

ME-Perustuksien ja EKE-Rakennuksen yhteistyö alkoi vuonna 2015, jolloin kohteena oli Volvo Truck Center Vantaan Viinikkalassa. ME-Perustukset voitti kohteen tarjouskilpailun perustusten osalta. Projekti oli perustuksellisesti haastava ja pientaloon verrattuna kokoluokaltaan huomattavasti suurempi. Omat haasteensa toivat huoltomontut sekä erilaiset putkistot, jotka vedettiin kaikki maanpinnan alle.

– Volvon kohde oli hyvin haasteellinen. Perustuksissa jouduttiin menemään syvälle. Perustustyöt sujuivat kuitenkin hyvin ja asiakas on tyytyväinen, Tapio kertoo.

”He tarjoavat selkeää kokonaisuutta”

“Kokonaisuuteen sisältyy kaikki aina suunnittelusta viimeistelytöihin asti.”

Onnistuneen projektin perusteella päätti EKE-Rakennus jatkaa yhteistyötä ME-Perustusten kanssa. Tapio kokee ME-Perustusten eduksi heidän tarjoamansa selkeän kokonaisuuden. ME-Perustusten tarjoukset ovat aina vastanneet sitä, mitä EKE-Rakennus on pyytänyt. Tämä ei Tapion mukaan ole rakennusalalla aina kovinkaan yleistä.

– He tarjoavat selkeää kokonaisuutta, eli perustuksia avaimet käteen -mallilla rakennettuna. Kokonaisuuteen sisältyy kaikki aina suunnittelusta viimeistelytöihin asti, Tapio kuvailee.

– Selkeän kokonaisuuden ansiosta urakkarajojen vetäminen on huomattavasti helpompaa ja selkeämpää molemmille. Meille ei tule missään vaiheessa niin sanottua rajarikkoa, jolloin pitäisi miettiä, että mikä työ kuuluu kenellekin. Raja on selkeä. Maanrakentaja tekee oman työnsä ja perustusten tekijä oman työnsä. Sen jälkeen alkaa talourakointi, Tapio avaa.

Perustukset valmistuvat aikataulussaan ilman lisäkustannuksia

“Aikataulu on pitänyt. Se on aina se tärkein asia.”

Laamannin Laineen töiden osalta ollaan tällä hetkellä aikataulussa. Perustustyöt alkavat olla loppusuoralla. Tapion mukaan projekti on sujunut hyvin, eikä ongelmia ole ollut. Myös sovitussa budjetissa on pysytty.

– Aikataulu on pitänyt. Se on aina se tärkein asia. Lisäkustannuksiakaan ei ole tullut, Tapio kiteyttää.

Työmaan ja perustusten edetessä ovat ME-Perustusten työntekijät siivonneet Tapion mukaan jälkensä hyvin. Roskia tai sotkua ei ole jäänyt ja jätteet on hävitetty asianmukaisesti työmaalle tehdyn ympäristösuunnitelman mukaisesti.

– Se ei aina välttämättä ole perustusten tekijöille se tavanomaisin toimintatapa. ME-Perustuksien työntekijät ovat hoitaneet siivouksen hyvin, Tapio kiittelee.

Yhteistyö saa jatkoa myös tulevaisuudessa. Seuraavat kohteet ovat jo valmiiksi katsottuna ja osaan kohteista rakentuu uusia asuntoja koko ajan.

– Pitkässä juoksussa mietimme myös vuosisopimuksen tekemistä. En voi olla suosittelematta ME-Perustuksia ja toistaiseksi olen heitä jo suositellutkin!

ME-Perustukset tarjoaa perustus- ja pohjatöitä pientalorakentajille, talotehtaille ja rakennusliikkeille. Yritys toimii Vantaalla, Nurmijärvellä ja Mäntässä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi