Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Rakennusliike H. Kanto: ”He ovat selkeästi ammattilaisia”

Rakennusliike H. Kanto Oy toimi Nokkalan Majakan päätoteuttajana. ME-Perustukset toimitti rantakahvilan perustukset. Tiukalla aikataululla toteutettu projekti oli sijaintinsa puolesta perustuksellisesti haastava. Rakennusliike H. Kanto oli tyytyväinen ME-Perustuksien toimintaan ja yhteistyötä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

Rakennusliike H. Kanto perustettiin vuonna 1995 Ouluun. Helsingissä toiminta alkoi vuonna 2000. Tällä hetkellä yritys työllistää keskimäärin 11 henkilöä. Rakennusliikkeen toimenkuvaan kuuluvat pääasiallisesti toimistosaneeraukset.

“Oli selvää, että turvaudumme perustusurakointiin ja otamme työhön ammattilaiset”

– Teemme jonkin verran myös huoneistoremontteja. Yrityksestä löytyy myös sisustussuunnittelija, vaimoni hoitaa sitä puolta. Nokkalan Majakka oli meille ainutlaatuinen ja erittäin mielenkiintoinen kohde, kertoo H. Kannon toimitusjohtaja Harri Kanto.

Haastavat perustusolosuhteet

Nokkalan Majakka sijaitsee Nokkalan venesatamassa Espoon Matinkylässä. Satamaan tehtiin vuonna 2016 alueremontti. Samana vuonna käynnistettiin myös Nokkalan Majakan rakennustyöt, jotka saatiin päätökseen vuoden loppuun mennessä. Rantakahvila on kauniilla paikalla meren läheisyydessä.

– Perustusolosuhteet olivat aika haastavat pohjaveden ja meriveden korkeuden takia. Lisäksi tässä olivat myös sokkelielementit ja kantavien seinien ontelolaatat, jotka eivät kuulu meidän vakiotoimeen lainkaan. Tässä projektissa oli selvää, että turvaudumme perustusurakointiin ja otamme työhön ammattilaiset, Harri kertoo.

”Toimitukset tulivat aivan niin kuin oli sovittukin”

Rakennusliike H. Kanto pyysi tarjousta perustusurakasta ME-Perustuksilta maanrakennustöiden urakoitsijalta saamiensa suositusten perusteella. Harrin mukaan ME-Perustusten kanssa saatiin kohdalleen niin hinta, aikataulut kuin työn sisältökin molempia tyydyttävällä tavalla.

“Tulemme jatkamaan yhteistyötä tulevaisuudessakin”

– Tässä nimenomaan aikataulu oli se ratkaiseva tekijä. Meille oli saneltu hyvin tiukkaan ne askelmerkit, jolloin perustustöiden pitäisi olla tietyssä vaiheessa. Koska ne pystyttiin meille vakuuttamaan ja lupaamaan, oli päätös helppo tehdä, Harri sanoo.

– Toimitukset tulivat aivan niin kuin oli sovittukin. Teimme matkan varrella myös lisätilauksia ja suunnitelmantarkennuksia. Tähän tuli tehtäväksi myös kaareva porrasvalu paikallevaluelementtinä, mikä oli haastavaa. Sekin saatiin puristettua aikatauluun onnistuneesti. Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että lisätilauksistakin huolimatta pysyttiin aikataulussa, Harri kuvailee.

”Kustannukset pysyivät tarjotussa”

Projektin aikana asiointi ME-Perustusten kanssa sujui Harrin omien sanojen mukaan ammattimaisesti. Tarjouspyyntöihin ja lisäkysymyksiin sai aina vastaukset. Erityistä kiitosta ME-Perustukset saavat tiukoissa aikatauluissa sekä sovituissa kustannuksissa pysymisestä.

– Yhteistyö oli erittäin sujuvaa. He ovat selkeästi ammattilaisia. Kustannukset pysyivät tarjotussa. Sieltä ei tullut yllätyksiä, mikä oli tietenkin tärkeää näin maksajan roolissa, Harri kiteyttää.

– Meidän kokemuksemme oli erittäin positiivinen ja tulemme jatkamaan yhteistyötä tulevaisuudessakin!

ME-Perustukset tarjoaa perustus- ja pohjatöitä pientalorakentajille, talotehtaille ja rakennusliikkeille. Yritys toimii Vantaalla, Nurmijärvellä ja Mäntässä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi