Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Nets takaa Taksi Helsingin asiakkaille luotettavan maksuliikenteen

Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Vuonna 2018 Taksi Helsingin mobiilisovelluksella tilattiin yhteensä noin miljoona taksikyytiä. Nets mahdollistaa asiakkaille taksikyydin maksamisen luotettavasti ja turvallisesti.

Taksi Helsinki tarjoaa taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä ja kaikkina vuorokaudenaikoina.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että vuoden 2019 aikana taksikyytejä tullaan tilamaan sovelluksemme kautta yhteensä hieman vajaat kaksi miljoonaa, summaa Taksi Helsingin liiketoiminnan kehityspäällikkö Lauri Suokannas.

Uudet ominaisuudet näppärästi käyttöön

Käytännössä Nets mahdollistaa taksikyydin maksamisen maksukortilla. Erilaiset maksukortit on rekisteröity suoraan Taksi Helsingin sovellukseen.

– Saimme otettua Netsin peruspalvelun varsin suoraviivaisesti käyttöön. Matkan varrella olemme lisänneet sovellukseen erilaisia maksukorttitukia ja muita Netsin tarjoamia ominaisuuksia. Kaikki on mennyt varsin näppärästi, Suokannas kuvailee.

– Sovelluksen kehittäminen jatkuu. Nyt meillä on uusi tapa kirjata uudet maksukortit: voimme lukea maksukortin tiedot suoraan kameralla. Tämä nopeuttaa korttien lisäämistä, Suokannas kertoo.

Modernia ja luotettavaa teknologiaa

“Se, että veloitukset saadaan tehtyä luotettavasti asiakkaan kortilta, on hyvin tärkeää”

Maksuliikenteen luotettavuus ja turvallisuus on Taksi Helsingin toiminnassa hyvin tärkeä asia. Suokannaksen mukaan Nets on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi.

– Rahaliikenteen sujuvuus ei ole tärkeä asia pelkästään meille, vaan ennen kaikkea meidän asiakkaallemme. Se, että veloitukset saadaan tehtyä luotettavasti asiakkaan kortilta, on hyvin tärkeää, Suokannas painottaa.

– Minulle on tämän yhteistyön aikana muodostunut Netsistä hyvin positiivinen kuva. Nets tarjoaa modernia ja luotettavaa teknologiaa. Heidän tuotekehityksensä ja uudet palvelunsa tukevat Taksi Helsingin liiketoimintaa, Suokannas toteaa.

Nets on erikoistunut digitaalisten maksujen välittämiseen. Toiminta kattaa kaikki Pohjoismaat ja valikoimaan kuuluvat kauppiaspalvelut, korttipalvelut ja maksuliikepalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi