Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Nets tarjoaa FuturSoftin asiakkaille ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa

Vitec FuturSoft kehittää joustavia toiminnanohjauksen ohjelmistoja huollon ja teknisen kaupan alalle. Kaikki Vitec FuturSoftin toiminnanohjausjärjestelmää käyttävät asiakkaat tekevät sen avulla myös kauppaa. Netsin maksupäätteet on liitetty osaksi järjestelmää ja käytännössä Nets takaa sen, että maksukorttitapahtumat voidaan hoitaa helposti kaupan loppuvaiheessa.

Vitec FuturSoftilla on kaksi perustuotetta: AutoFutur autoalan jälkimarkkinaan ja KoneFutur konealan jälkimarkkinaan.

– Toiminnanohjausjärjestelmämme on kriittinen sovellus asiakkaamme toiminnassa. Asiakas pyörittää päivittäistä liiketoimintaansa järjestelmämme avulla. Järjestelmä on siten erittäin tärkeässä asemassa asiakkaan omassa liiketoiminnassa, kertoo Vitec FuturSoftin Key Account Manager Tommi Mustakorpi.

– Meillä on yli 1800 asiakasta. Kaikki asiakkaamme tekevät toiminnanohjausjärjestelmällä kauppaa, Mustakorpi sanoo.

“Voimme luottaa siihen, että hommat toimivat”

Netsin maksupäätteet ovat tärkeä osa koko toiminnanohjausjärjestelmää. Ne antavat asiakkaalle mahdollisuuden korttimaksutapahtumien hoitamiseen helposti ostoprosessin loppuvaiheessa. Vitec FuturSoftin asiakkailla on tällä hetkellä yhteensä 1400 toiminnanohjausjärjestelmään integroitua maksupäätettä, joten kyse on merkittävästä liiketoiminnasta myös Vitec FuturSoftin osalta.

– Nets on iso ja stabiili talo. He pystyvät tarjoamaan sekä tämän päivän ratkaisut että tulevaisuuden ratkaisut asiakkaillemme. Koska päätteitä on kentällä niin paljon, on meille tärkeää se, että voimme luottaa siihen, että hommat toimivat nyt ja tulevaisuudessa, Mustakorpi painottaa.

– Sekä Netsillä että Vitec FuturSoftilla on yhteinen intressi saada asiakkaiden asiat kuntoon ja hoitaa maksamisen ratkaisut viimeisen päälle. Tässä me olemme mielestäni yhteistyössä hyvin onnistuneet, Mustakorpi toteaa.

Nets on erikoistunut digitaalisten maksujen välittämiseen. Toiminta kattaa kaikki Pohjoismaat ja valikoimaan kuuluvat kauppiaspalvelut, korttipalvelut ja maksuliikepalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.