Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Olemme niin onnellisia, kun lämmityksestä ei tarvitse huolehtia!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Lempi ja Jussi Järvinen asuvat vuonna 1961 rakennetussa omakotitalossaan Kurikassa. Talon lämmitysjärjestelmä päivittyi hiljattain nykyaikaan, kun yhdistetty puu- ja sähkölämmitys korvattiin Kodin Remontti Ykkösten toimittamalla NIBE:n ilma-vesilämpöpumpulla.

Järvisten eläkeläispariskunta oli pohtinut ilma-vesilämpöpumpun hankkimista jo aiemmin, koska tuttavat olivat hankkineet vastaavia laitteita. Asia oli kuitenkin jätetty odottelemaan sopivaa hetkeä.

“Tällaista lämpöä ei puulämmityksellä niin helposti saa”

– Eräänä päivänä Kodin Remontti Ykkösten Toni Myllyniemi tuli ovellemme ja kysyi, saisiko talomme maalata. Tähän Jussi totesi, että me ei ruveta nyt maalaamaan taloa, mutta lämmitykselle olisi tarvetta, Lempi hymyilee.

– Toni tuli käymään juuri oikealla hetkellä, ja pumppu päätettiin asentaa, Järviset muistelevat.

Elämäntilanteeseen sopivampaa lämmitystä

Pariskunnan vesikiertoiset patterit lämmitettiin ennen puun ja sähkön yhteistyöllä. Iän myötä puutöiden teko oli kuitenkin vaikeutunut, joten vettä lämmittämään haluttiin nykyaikainen ja huoleton ratkaisu.

– Seisominen on vaikeaa, koska polvet reistaavat. Lämmittäminen oli jatkuvasti epävarmaa, koska puun kaato, ajo ja katkominen rupesivat kauhistuttamaan. Tällä hetkellä puutyöt olisivat sula mahdottomuus, Jussi kertoo.

– Sitten tuli kuin ilon leimahduksena tämä uusi lämmitys. Olemme niin onnellisia, kun lämmityksestä ei tarvitse huolehtia, pariskunta toteaa tyytyväisenä.

”Lämpö on nyt jatkuvasti tasaista”

Lempi ja Jussi ovat tyytyväisiä niin uuteen NIBE:n ilma-vesilämpöpumppuunsa kuin tuotteen toimittaneen Kodin Remontti Ykkösten toimintaankin. Keskeisenä parannuksena Järviset nostavat esiin entistä tasaisemman lämmön.

– Asentajat olivat huippuosaajia, ja työt tehtiin meitä häiritsemättä. Jussi kävi pari kertaa katsomassa, mitä siellä tapahtuu, mutta minä en edes nähnyt asentajia, Lempi naurahtaa.

– Lämpö on nyt jatkuvasti tasaista. Tällaista lämpöä ei puulämmityksellä niin helposti saa, Jussi toteaa lopuksi.

NIBE tuottaa erilaisia lämmitysjärjestelmiä. Toiminnan lähtökohtana on luoda kestäviä energiaratkaisuja ja keskittyä uusiutuvan energian hyödyntämiseen lämmitysjärjestelmissä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.