Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Helppoa asumista sopivalla sijainnilla

Jyväskyläläiset Tero Tupamäki ja Suvi Vauhkonen ostivat perheelleen uuden asunnon Peabin Ristikiveen rakennuttamasta asunto-osakeyhtiö Helmitikasta. Ristikiven alue on lapsiperhettä ja pariskunnan harrastuksia ajatellen oiva – lähellä ovat niin päiväkoti, liikuntapuisto, järvi kuin golfkenttäkin.

Tero työskentelee kiinteistönvälittäjänä ja Suvi myyjänä. Perheeseen kuuluu heidän lisäkseen myös pieni, loppuvuodesta 2017 syntynyt lapsi. Uuden asunnon hankinta sai alkunsa juuri perheenlisäyksen myötä, kun aiemman asunnon neliöt alkoivat käydä pieneksi kolmihenkiselle perheelle.

– Olimme muutenkin miettineet, että tarvitsisimme lisää tilaa. Nyt tuli sitten oikein hyvä sauma siirtyä isompaan asuntoon, Suvi kertoo.

– Muutamme kerrostalokolmioon, jossa on 72,5 neliötä, kaksi parveketta ja sauna, Suvi summaa.

Kaikki tarvittava on lähellä

Ennen ostopäätöksen tekemistä Tero ja Suvi vertailivat eri vaihtoehtoja niin asumismuotojen, asuinalueiden kuin varsinaisten asuntojenkin välillä. Kerrostaloon he päätyivät asumisen helppouden vuoksi, kumpikaan kun ei koe olevansa mikään varsinainen “pihan laittaja.” Ristikiven alueessa puolestaan oli monia hyviä puolia.

“Minulle on jäänyt todella hyvä fiilis Peabin asiakaspalvelusta.”

– Olemme kuulleet paljon hyvää tämän alueen päiväkodeista. Yrttisuon liikuntapuistokin on varmasti oikein kiva paikka pienen lapsen kanssa, Suvi kertoo.

– Itselleni tärkeä paikka on tuo lähellä oleva golfkenttä sekä tietysti tuo uimaranta ihan tuossa vieressä, Tero jatkaa.

– Myös Keljon isot marketit ovat lähellä, Suvi lisää.

”Minulle on jäänyt todella hyvä fiilis Peabin asiakaspalvelusta”

Suvi ja Tero ostivat asunnon varhaisessa vaiheessa ja pääsivät vaikuttamaan tulevan kotinsa materiaalivalintoihin sekä muihin ratkaisuihin. Nyt perhe odottaa vain pääsevänsä muuttamaan kesäksi uuteen kotiin.

– Peabin toiminnassa hyvää on ollut se, että heihin on saanut hyvin yhteyden ja kysymyksiin on vastattu heti. Muutostöitä tehdessä myös tarjoukset saatiin nopeasti, Tero kertoo.

– Minulle on jäänyt todella hyvä fiilis Peabin asiakaspalvelusta. Asiat ovat toimineet hyvin ja henkilökunta on ollut oikein ystävällistä, Suvi kuvailee.

– Kyllä tässä ihan innostuneet fiilikset on siitä, että pääsee muuttamaan uuteen asuntoon ja näkemään materiaali- ja muut valintamme valmiina. Sitä odottaa eniten, Tero kiteyttää.

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi