Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Omannäköinen koti ilman kompromisseja

Anneli ja Risto Penttilä asuvat Hämeenlinnassa Peabin rakentamassa kerrostalohuoneistossa. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla järven rannalla, lähellä kaupungin keskustaa ja palveluita. Rakennusvaiheessa Annelin ja Riston toiveet otettiin tarkasti huomioon ja lopputuloksena on juuri heidän näköisensä koti.

Pariskunnan asunto valmistui kesäkuussa 2018. Aurinkokadulla sijaitsevan kerrostalon ylimmän kerroksen huoneistosta avautuu kaunis järvinäkymä. Anneli ja Risto ovat viihtyneet uudessa kodissaan hyvin.

– Jo ihan ensimmäisenä yönä me katsoimme toisiamme ja totesimme, että tämä on meidän juttumme, Risto muistelee hymyillen.

”Täytyy sanoa, että palvelu oli aivan loistavaa”

Ennen uuden asunnon hankintaa Annelilla ja Ristolla oli tarkka näkemys siitä, millainen asunnon pitäisi olla. He päättivät hankkia asunnon uudiskohteesta, sillä vanhaa asuntoa ostaessa olisi edessä ollut iso remontti.

“Jo ihan ensimmäisenä yönä me katsoimme toisiamme ja totesimme, että tämä on meidän juttumme.”

– Nyt kun asunto on rakennettu tällaisen tuottajan kanssa, ei siinä ole tarvinnut tehdä oikeastaan mitään kompromisseja. Toteutus onnistui sellaisena kuin me sen halusimme tehdä, Risto kertoo.

– Muutostöistä vastannut henkilö oli käytökseltään luottamusta herättävä. Hän otti toiveemme hyvin asiakseen. Tuli jopa tunne, että hän tavallaan vihkiytyi meidän asiaamme ja sen mukanaan tuomiin haasteisiin. Täytyy sanoa, että palvelu oli aivan loistavaa, Risto jatkaa.

Mukava asuntoalue keskustan kupeessa

Asunto sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Hämeenlinnan keskustaa sekä palveluita. Muutaman sadan metrin päästä löytyvät niin rautatieasema, linja-autoasema kuin kulttuurikeskus. Myös erilaiset liikuntamahdollisuudet löytyvät sopivalta etäisyydeltä.

– Uskomme, että tämä on kiva asuntoalue tässä keskustan kupeessa, Anneli sanoo.

– Meille sanottiin monta kertaa, että tästä halutaan meidän näköisemme koti. Se toteutui, Anneli kiteyttää.

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi