Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Helppohoitoiset ikkunat ovat ilo silmälle

Jämsäläinen Irma Sulin ja hänen miesystävänsä asuvat 1950-luvun rintamamiestalossa. Pokas toteutti pariskunnan kotiin ikkunaremontin keväällä 2016. Samalla vaihdettiin myös talon ulko-ovi. Työt tehtiin Irman mukaan siististi ja talon asukkaat huomioiden. Lopputuloksena ovat helppohoitoiset ja tiiviit ikkunat.

Irma muutti rintamamiestaloon vuonna 1977. Ennen muuttoa oli talo ollut jo jonkin aikaa asumaton ja päässyt sisältä hieman huonoon kuntoon. Muuton myötä tehtiin taloon peruskorjaus ja rakennettiin uusi lisäsiipi, jossa sijaitsevat sauna- sekä pesutilat.

– En ollut oikeastaan ajatellut ikkunaremonttia, ennen kuin Pokasin myyntiedustaja tuli käymään. Etelänpuoleiset ikkunat olivat kyllä jo aika huonossa kunnossa. Myyntiedustaja sai minut sitten tavallaan ylipuhuttua, Irma naurahtaa.

Siistiä sekä nopeaa työskentelyä

“He olivat kohteliaita ja fiksuja. Olen ollut kyllä todella tyytyväinen”

Sopimus ikkunaremontista syntyi. Ensimmäisellä kerralla vaihdettiin ikkunat vain talon vanhempaan osaan. Toisella kerralla vaihdettiin sauna- ja pesutilojen ikkunat sekä ulko-ovi.

Ikkunat tuotiin Irman pihaan paria viikkoa ennen työn aloittamista. Asennuksesta vastasivat kaksi Pokasin asentajaa ja työ vei ensimmäisen asennuksen, eli talon vanhemman puolen, osalta vain pari päivää.

– Todella siististi asentajat työnsä tekivät ja veivät pois kaikki mitä talosta vaihdon yhteydessä irtosi. He olivat kohteliaita ja fiksuja. Olen ollut kyllä todella tyytyväinen, Irma summaa.

Asukkaat huomioitiin remontin aikana

Ikkunaremontti ei vaikuttanut talon asuinmukavuuteen millään tavalla. Irma ja hänen miesystävänsä asuivat kotonaan normaalisti koko remontin ajan. Pokas ja työn tehneet asentajat saavatkin Irmalta kiitosta siitä, kuinka talon asukkaat huomioitiin työtä tehdessä.

– Työ tehtiin siististi. He huomioivat sen, että me asumme tässä samanaikaisesti. Vaihto kävi todella nopeasti, Irma kertoo.

Irma joutui kerran remontin valmistumisen jälkeen soittamaan Pokasille, kun yksi ikkunoista ei mennyt kunnolla kiinni. Irman mukaan paikalle tultiin hänen puhelunsa jälkeen nopeasti korjaamaan tilanne.

– Palvelu oli hyvää myöhemminkin!

Helppohoitoiset ikkunat ovat ilo silmälle

“Uudet ikkunat ovat toimineet todella hyvin ja varmaan säästävät energiaakin.”

Aiempiin ikkunoihin verrattuna uudet ikkunat ovat helppohoitoisemmat. Ikkunoiden pesu sujuu vanhoihin ikkunoihin verrattuna Irman omien sanojen mukaisesti nyt “kuin leikki.” Pakkasilla ja kylmällä säällä ei ikkunoista enää karkaa lämmintä ilmaa samoin kuin ennen.

– Uudet ikkunat ovat toimineet todella hyvin ja varmaan säästävät energiaakin. Ikkunat ovat olleet ilo silmälle sekä helpot pestä ja pitää puhtaana, Irma kuvailee.

– Minä olen ollut tyytyväinen ja voin kyllä suositella Pokasia!

Pokas toteuttaa ikkuna- ja oviremontteja omakotitaloihin ympäri vuoden. Toimipisteitä Pokasilla on Jyväskylässä, Espoossa, Lahdessa, Porissa, Turussa ja Tampereella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.