Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Pokas toteutti Niemisille laadukkaan ikkuna- ja oviremontin

Eläkeläinen Aulis Nieminen asuu vaimoineen Ylä-Pirkanmaan Mänttä-Vilppulassa vuonna 1975 valmistuneessa omakotitalossa. Ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut Pokas uusi talon ovet ja ikkunat, ja lopputulos on miellyttänyt pariskuntaa.

“Myyntitilanne oli asiallinen, ja myyjällä oli mukana hyvät esittelymateriaalit”

Ikkunaremontti tehtiin keväällä 2015 ja ovet uusittiin syksyllä 2016. Vanhat ikkunat olivat jo 42 vuotta vanhat, joten vaihdolle oli olemassa tilaus.

– Kaikkihan kuluu käytössä, ja ikkunoissa oli kaikenlaista vikaa. Ne päästivät vetoa sisään ja olivat raskastekoiset sekä hankalat käyttää, Aulis kertoo.

Niemiset saivat ikkunaremonttiin tarjoukset kolmesta eri yrityksestä. Pokas erottui joukosta hinnoittelullaan sekä esiintymisellään.

– Myyntitilanne oli asiallinen, ja myyjällä oli mukana hyvät esittelymateriaalit, joista selvisi, millaisia tuotteita heillä on tarjolla, Aulis sanoo.

Laadukasta jälkeä yhdessä työpäivässä

“Pokasin työntekijät olivat asiallisia, ja tekivät työt joutuisasti sekä kivuttomasti”

Molemmat remonteista sujuivat kahdelta Pokasin työntekijältä yhdessä työpäivässä. Uudet ikkunat ovat helppokäyttöisiä, ja ne on helppo pitää puhtaana. Remontin myötä vedon tunne on poistunut. Myös uudistetut ovet ovat hyvät ja jämäkät.

– Ne aukeavat kuin kassakaappien ovet. Uudet ikkunat ovat käytännölliset ja yksinkertaiset käyttää. Ne aukeavat yhdellä kahvalla ja kääntyvät sisäpuolelle, joten pesu on helppoa. Vetoa ei enää tunnu, kun se aiemmin oli hyvin selkeää. Pokasin työntekijät olivat asiallisia, ja tekivät työt joutuisasti sekä kivuttomasti. Aulis toteaa.

”Kuin olisi astunut uuteen asuntoon”

Pariskunta on ollut lopputulokseen tyytyväinen. Muutosten myötä vanha asunto tuntuu uudelta.

– Remontin tuloksena tuli sellainen tunne, kuin olisi astunut uuteen asuntoon. On hienoa, kun käy ovesta sisään ja näkee uudet hienot ovet ja ikkunat. Olemme olleet tyytyväisiä, Aulis toteaa.

– Kyseessä on hyvä yritys, ja uskallan suositella Pokasia myös muille ikkuna- tai oviremonttia harkitseville, hän sanoo lopuksi.

Pokas toteuttaa ikkuna- ja oviremontteja omakotitaloihin ympäri vuoden. Toimipisteitä Pokasilla on Jyväskylässä, Espoossa, Lahdessa, Porissa, Turussa ja Tampereella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.