Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tehokasta ja ammattitaitoista työskentelyä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Anna-Maija ja Kunto Ojansivu asuvat Jämsänkoskella vuonna 1981 valmistuneessa omakotitalossa. Pariskunta on remontoinut taloaan laajasti. Pokasin toimesta taloon vaihdettiin autotallin ovi sekä tehtiin ikkunaremontti.

Anna-Maija ja Kunto Ojansivu ovat freelancer-näyttelijöitä. Näyttelemisen lisäksi he tekevät myös ohjaustöitä. Pariskunnan koti on yksikerroksinen tiiliverhoiltu omakotitalo. Anna-Maija ja Kunto ovat asuneet nykyisessä kodissaan nyt noin neljä ja puoli vuotta ja sen aikana he ovat remontoineet sitä ahkerasti.

– Muuttaessamme aika moni paikka tässä talossa oli vielä alkuperäisessä kunnossaan ja siitä se lähti tämä ikkunaremonttikin, Anna-Maija kertoo.

Pokas toteutti pariskunnan kotiin muutostöitä kolmessa eri vaiheessa. Muutostyöt saivat alkunsa siitä, kun Pokasin edustaja tuli käymään Anna-Maijan ja Kunton kotona. Pokasin lähestymistapa miellytti Anna-Maijaa.

– Meille tuli poika ovelle, esitteli itsensä ja kysyi, että kiinnostaako teitä ikkunaremontti. Minä sanoin, että tervetuloa sisään, niin jutellaan lisää, Anna-Maija muistelee.

– Me emme kilpailuttaneet muita toimijoita, koska minusta tuntui niin ihanalta, että tullaan kotiin tarjoamaan. Toki muutkin firmat ovat laittaneet postissa esitteitä, mutta tämä lähestymistapa oli niin herttainen, että päädyin suoraan Pokasiin, Anna-Maija lisää.

Ensimmäinen remontti vakuutti

Ensimmäiseksi uusittiin autotallin vanhat pariovet, joiden tilalle rakennettiin seinää sekä asennettiin yksi tavallinen ovi. Aiemmat pariovet eivät olleet riittävän tiiviit. Anna-Maijan mukaan on autotallin osalta uuden oven ja seinän myötä säästetty paljon lämpöhukassa ja sitä kautta lämmityksessä.

Hyvin sujunut oviremontti vakuutti pariskunnan ja he päättivätkin valita Pokasin myös ikkunaremontin toteuttajaksi. Ikkunaremontti tehtiin kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa vaihdettiin talon pohjoiselle puolelle kolme ikkunaa – keittiöön, Anna-Maijan työhuoneeseen sekä makuuhuoneeseen. Toisessa vaiheessa vaihdettiin talon eteläpuolelle kaksi ikkunaa – olohuoneeseen ja toiseen makuuhuoneeseen.

– Ikkunaremontti lähti liikkeelle siitä, että vanhat ikkunat olivat alkuperäiset ja niistä oikeasti veti. Myös ikkunoiden pokat olivat mielestäni rumat. Sitten Pokasilta tarjottiin meille näitä kauniita, valkoisia, huoltovapaita sekä tiiviitä ikkunoita. Niissä oli vielä vähemmän pesupintaakin, niin totta kai minä sellaiset halusin, Anna-Maija hymyilee.

Tehokasta työskentelyä

“Työskentelyä seuranneena täytyy sanoa, että tehokasta oli!”

Anna-Maija oli kotona kun remontteja tehtiin. Hän seurasi Pokasin työskentelyä ja järjesteli samalla tarvittaessa paikkoja niin, että asentajat pääsivät työnsä tekemään. Hän pystyi samalla myös esittämään omia toiveitaan. Anna-Maija halusi, että kaikki kierrätettävä materiaali jää tontille, jotta hän voisi hyödyntää niitä esimerkiksi pienen kasvihuoneen teossa.

– Työskentelyä seuranneena täytyy sanoa, että tehokasta oli! Homma oli tehty muutamassa tunnissa, Anna-Maija summaa.

– Ikkunoiden vaihto sujui kyllä todella kätevästi. Pojat tulivat työkalujen kanssa, päräyttivät vanhat ikkunat pois ja laittoivat uudet tilalle. Täytyy kyllä ihailla. Jos olisin itse lähtenyt samaan hommaan, niin olisi mennyt sormi suuhun, Anna-Maija kuvailee.

”Pokasin asiakaspalvelu kyllä toimii!”

“Se mitä luvataan, niin myös tehdään.”

Anna-Maijan mukaan lopputulos on hyvä, raikas sekä toimiva. Uudet ikkunat ovat hänen mielestään helpot ja selkeät käyttää. Lisäksi ne myös näyttävät hyvältä. Asiointi Pokasin kanssa oli helppoa ja sovitut asiat toteutuivat jämptisti.

– Pokasin asiakaspalvelu kyllä toimii! Palvelu oli todella ihmisläheistä ja ystävällistä. Olen ollut Pokasin toimintaan todella tyytyväinen. Se mitä luvataan, niin myös tehdään.

”Ikkunaremontin suurin vaikutus on ollut se, että veto on hävinnyt”

“Suosittelen Pokasia jokaiselle tuttavalle, joka miettii ikkuna- tai oviremonttia!”

Ikkunaremontilla on ollut myös selkeästi havaittavia vaikutuksia asumiseen. Uudet ikkunat ovat aiempia tiiviimmät, eikä samanlaista vedon ja kylmän tunnetta ikkunoiden läheisyydessä enää ole.

– Ikkunaremontin suurin vaikutus on ollut se, että veto on hävinnyt. Esimerkiksi keittiössä minä jouduin aina pitämään jotain kaulaliinaa tai villaliiviä ikkunan edessä syödessä. Nyt ei tarvitse enää! Muutenkin koko talon ilme raikastui huomattavasti ja valoisuutta tuli lisää sekä sisälle että ulos valkoisten pokien myötä, Anna-Maija kertoo.

– Kun on vähän laiska ja hieman toistaitoinenkin tekemään itse, niin on kiva, että löytyy asiantuntijoita ja ammattitaitoisia ihmisiä, jotka tekevät työn nopeasti sekä hyvin. Suosittelen Pokasia jokaiselle tuttavalle, joka miettii ikkuna- tai oviremonttia!

Pokas toteuttaa ikkuna- ja oviremontteja omakotitaloihin ympäri vuoden. Toimipisteitä Pokasilla on Jyväskylässä, Espoossa, Lahdessa, Porissa, Turussa ja Tampereella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.