Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jyri Friberg: “Pokas teki siistiä jälkeä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Jyri Friberg ja hänen vaimonsa asuvat Lohjan Saukkolassa. Pariskunnan koti on vuonna 1957 valmistunut rintamamiestalo. Talon ikkunat remontointiin Pokasin toimesta vuonna 2016 kahdessa eri vaiheessa.

Ikkunaremontti sai alkunsa talon verannan ikkunoista. Verannan ikkunat olivat alkuperäiset ja iän myötä jo huonokuntoiset. Talon muut ikkunat oli jossain vaiheessa vaihdettu, mutta nekin alkoivat olla ikänsä puolesta hieman huonossa kunnossa. Jyri otti yhteyttä Pokasiin ja Pokasin myyjä tuli käymään pariskunnan kotona. Itse myyntitilanne oli Jyrin mielestä aluksi hieman painostava, mutta sopimukseen kuitenkin päästiin.

– Päädyimme remontoimaan ensimmäiseksi verannan ikkunat, Jyri Friberg muistelee.

“Olin tyytyväinen asentajien työskentelyyn”

“Asentajat olivat hyviä ja mukavia kavereita, jotka osasivat hommansa”

Verannan ikkunaremontti oli nopea, sillä vaihdettavana oli vain kaksi ikkunaa. Töissä oli kaksi asentajaa. Jyri kuvailee Pokasin työn jälkeä hyväksi. Asentajat myös siivosivat jälkensä hyvin.

– Olin tyytyväinen asentajien työskentelyyn. He tekivät työnsä hyvin, Jyri kertoo.

Verannan ikkunaremontin jälkeen, reilun puolen vuoden kuluttua, remontoitiin myös muut talon ikkunat. Jyri halusi muistakin ikkunoista samanlaiset kuin verannan ikkunoista yhtenäisen ilmeen vuoksi.

– Toiseenkin kertaan olin erittäin tyytyväinen. Asentajat olivat hyviä ja mukavia kavereita, jotka osasivat hommansa, Jyri sanoo.

“Pokas teki siistiä jälkeä”

Uudet ikkunat on ehditty pestä jo pariin otteeseen. Jyrin mukaan ikkunat ja sälekaihtimet toimivat hyvin. Ikkunat ovat vaikuttaneet myös pariskunnan asumiseen ja talon yleiseen ilmeeseen.

– Sisälämpötila ja melutaso ovat parantuneet. Vaikka asummekin vähän syrjemmässä, niin liikenteen äänet tai naapurien koirien haukunta eivät kuuluu enää puoliksikaan yhtä selvästi sisälle asti. Talo on myös huomattavasti aiempaa lämpimämpi, Jyri kuvailee.

– Remontti vaikutti myös talon ulkonäköön ja ilmeeseen sekä sisältä että ulkoa. Pokas teki siistiä jälkeä, Jyri summaa.

Pokas toteuttaa ikkuna- ja oviremontteja omakotitaloihin ympäri vuoden. Toimipisteitä Pokasilla on Jyväskylässä, Espoossa, Lahdessa, Porissa, Turussa ja Tampereella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.