Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Neuvotteluhuoneet ja esitystekniikka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan

Kun LähiTapiolassa tahdottiin parantaa neuvottelukokemuksia, valikoitui neuvotteluhuoneiden ja esitystekniikkaratkaisujen uudistajaksi Praecom Oy. LähiTapiolalla ollaan oltu tyytyväisiä yhteistyökumppaniin, joka pystyy tarjoamaan palveluita koko maassa.

LähiTapiolan hankevastaavat Ville Mäenpää ja Juuso Ihalainen kertovat, että yrityksessä ollaan oltu tyytyväisiä yhteistyöhön. Praecomin tuottamissa ratkaisuissa korostuu käyttäjäystävällisyys.

– Meillä on ollut aiemmin haasteita Digital Signage -puolen kanssa. Olemme kokeilleet useampia toimittajia, mutta nyt tuntuu, että olemme saaneet yhdenmukaisen toimittajakumppanin, joka pystyy tarjoamaan palvelua koko Suomeen, mainitsee Mäenpää.

Mainosnäyttöjen sisällössä huomioidaan paikallisuus

– LähiTapiola tahtoo näkyä monessa paikassa, ja mainosnäytöt ovat yksi näkyvyyden muoto. Praecom asensi meille nämä näytöt ja auttaa meitä sisällöntuotannossa, Ihalainen kertoo.

Mainosnäyttöjen sisältöä suunniteltaessa otetaan huomioon paikallisuus. Eri puolilla Suomea mainosnäytöillä näkyy asiakkaille erilaista sisältöä. LähiTapiolalla ollaan tyytyväisiä myös Praecomin tuotteiden toimintavarmuuteen. Mäenpään mukaan toimiva laitteisto säästää työaikaa.

– Haluamme tehdä loppukäyttäjäystävällisiä neuvotteluhuonekokonaisuuksia, joissa on kaapelivaihtoehdot kaikkiin eri tarpeisiin, ja joissa kaikki lähtee toimimaan automaattisesti. Loppukäyttäjien ei tarvitse miettiä, onko kokonaisuus toimiva vai ei, Ihalainen toteaa.

Loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä

Uudenlaisia ratkaisuja kokeiltaessa mukana on aina mietteitä siitä, millaiseksi lopputulos muodostuu. LähiTapiolan yhteistyö Praecomin kanssa on onnistunut hyvin heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, ja loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä ratkaisuun.

– Praecom on oikeasti kiinnostunut meistä ja huolehtii siitä, että tekniikka toimii. He tahtovat myös toimittaa meille uusia laitteita, Mäenpää tiivistää.

Praecom tarjoaa laadukkaat ja helppokäyttöiset palvelut ja laitteet organisaatioiden visuaalisen kommunikaation tarpeisiin, kuten kokoustamiseen ja tiimityöskentelyyn.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.