Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Praecom tekee opastamisesta yksinkertaista

Porin Toimitilat Oy on Porin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka vuokraa omistamiaan toimitiloja ja Teknologiakeskus Pripolin kokous- ja koulutustiloja. Pripoli on nimensä mukaisesti useamman rakennuksen keskus ja siellä asiakkaiden liikkumista helpottavat Praecomin infonäytöt.

Teknologiakeskus Pripoliin kuuluu yhteensä neljä isohkoa rakennusta.

– Tämä ei ole mikään ihan sellainen helppo kokonaisuus. Meidän oli mietittävä, että miten järjestämme tiloihin riittävän opastuksen, muistelee Porin Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Leena Kopra-Saarnijoki.

– Tulimme siihen tulokseen, ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin etsiä hyvä ja laadukas järjestelmä, joka toimii ja jota on arjessa helppo käyttää. Silloin törmäsin sellaiseen yritykseen kuin Praecom, Kopra-Saarnijoki jatkaa.

Järjestelmän päivitys on helppoa ja nopeaa

Sopivan ratkaisun luominen lähti liikkeelle hyvin konkreettisista asioista. Praecomin edustajat tulivat käymään Pripolin tiloissa ja kokonaisuutta käytiin yhdessä läpi.

– He oivalsivat todella hyvin sen, että mitä tässä haetaan. Päädyimme lopulta siihen, että Pripoliin tulisi yhteensä kolme pöytämallista infonäyttöä ja seitsemän kerrosnäyttöä, Kopra-Saarnijoki kertoo.

– Meitä kiinnosti ennen kaikkea se, mikä on järjestelmän päivitettävyys tässä arjessa. Päivityshän tapahtuu niin, että se on viiden sekunnin homma ja sen jälkeen kaikki pelittää joka paikassa sekä verkkosivuilla. Päivitys on siis hyvin vaivatonta, Kopra-Saarnijoki toteaa.

Prosessi eteni jouhevasti kohti yhteistä tavoitetta

Praecomin asiakaspalvelu saa Kopra-Saarnijoelta kiitosta erityisesti siitä, miten koko projektin ajan molempien toimijoiden välillä vallitsi hyvä yhteisymmärrys siitä, mitä ollaan tekemässä.

– Meillä oli selkeä työnjako sen suhteen, miten prosessi etenee, Kopra-Saarnijoki sanoo.

– Opastaminen on sellainen kokonaisuus, jonka osalta täytyy oikeasti ymmärtää, että tarrojen ja miehitettyjen infopisteiden aika on ohi, hän kiteyttää.

Tuomme työympäristösi nykyaikaan: parempaa tietotyötä, laadukkaat neuvottelutilat ja etäkokoukset, erinomainen vierailijakokemus sekä luotettava ja turvallinen IT-ympäristö. Parannamme asiakaskokemusta asiakasympäristöissäsi: ratkaisemme opastamisen ja asiakasviestinnän haasteesi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.