Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Praecomin videoneuvottelupalvelu auttaa pitämään valot päällä valtakunnassa

Suomen kantaverkkoyhtiö eli Fingrid Oyj tilaa videoneuvottelupalvelut Praecom Oy:ltä. Fingridissä uuden järjestelmän käyttöönotto on siirtänyt vastuun videopalvelun toimimisesta pois yrityksen omasta päiväjärjestyksestä.

– Aikaisemmin oma organisaationi joutui selvittämään vikatilanteita, mutta nyt voimme ottaa milloin tahansa suoraan yhteyttä Praecomiin, Fingridin tietohallintojohtaja Kari Suominen kertoo.

”Meille jää aikaa tehdä sitä, missä itse olemme hyviä”

Palvelun helppokäyttöisyys on ollut Suomisen mukaan huippuluokkaa. Videoyhteyden avaaminen tapahtuu käytännössä yhtä painiketta painamalla. Sen lisäksi asiakastuki toimii 24 tuntia vuorokaudessa, ja vastuu yhteyden toimimisesta on Praecomilla.

– Meille jää aikaa tehdä sitä, missä olemme hyviä. Meillä Fingridissä kenenkään ei tarvitse olla hälytysvalmiudessa videoneuvotteluiden aikana.

“Palvelut ovat kehittyneet teknologiakehityksen myötä, ja uusien toimintatapojen käyttöönotto on ollut helppoa ja nopeaa.”

Videoneuvottelupalvelun erinomaisuus nousee esiin myös siinä, ettei neuvottelun vastapuolella tarvitse olla omaa neuvottelujärjestelmää. Mukaan voi liittyä niin mobiililaitteella kuin tietokoneella.

Kiitosta palveluiden kehittymisestä

Uutena mahdollisuutena Praecom on mahdollistanut videoneuvotteluiden striimaamisen ja tallentamisen. Se on Suomisen mukaan erittäin toivottu suunta palvelun kehitykselle.

– Meillä on paljon henkilöstö- ja koulutustilaisuuksia. On todella hienoa, että pystymme tallentamaan nämä tilaisuudet. Ihmiset pystyvät katsomaan tallennuksen milloin tahansa ja missä tahansa.

Helppokäyttöiseksi on tehty myös videoneuvottelun varausjärjestelmä. Tämä toimii Suomisen mukaan Outlookin kalenterin avulla, ja varausta tehtäessä järjestelmä varaa samassa yhteydessä myös neuvottelutilan.

Videoneuvottelupalvelu mahdollistaa vaivattoman yhteydenpidon

Yhteistyö Praecomin kanssa on lisännyt Fingridin videoneuvottelupalveluiden käyttöastetta. Yhteydenpito aluekonttoreihin tapahtuu pääasiassa videoneuvotteluiden kautta. Myös yhteydenpito pohjoismaisiin kantaverkkoyhtiöihin ja muihin merkittäviin partnereihin tapahtuu helposti videoneuvottelujärjestelmän avulla.

– Kokemukseni Praecomin palveluista ovat olleet todella positiivisia. He ovat pitäneet lupauksensa palveluiden laadusta. Palvelut ovat kehittyneet teknologiakehityksen myötä, ja uusien toimintatapojen käyttöönotto on ollut helppoa ja nopeaa, Suominen linjaa.

Praecom tarjoaa laadukkaat ja helppokäyttöiset palvelut ja laitteet organisaatioiden visuaalisen kommunikaation tarpeisiin, kuten kokoustamiseen ja tiimityöskentelyyn.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi