Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Printcom on meille täysipainoinen yhteistyökumppani”

Printcom vastaa kaikista Viessmannin perustietotekniikkaan liittyvien palveluiden tuottamisesta, aina tulostuspalveluista työasemien vaihtoihin ja verkkopalveluihin. Yhteistyötä tehdään rennolla otteella ilman turhaa jäpitystä. Yksi tärkeä tekijä yhteistyössä on se, että Printcom osaa ehdottaa sellaisiakin kehitysideoita, joita Viessmann ei itse osaisi edes ajatella.

Viessmann on yksi Euroopan suurimpia kylmäkalusteiden valmistajia. Myyntisektori keskittyy lähinnä B2B-kauppaan.

– Isoimmat asiakkaamme löytyvät kauppaketjuista, kertoo Viessmann Refrigeration Systems Oy:n tietohallintojohtaja Toni Eriksson.

Printcom tuottaa tietotekniikkaan liittyvät palvelut suoraan tarpeiden mukaan

“Meidän ei tarvitse enää miettiä, että miten hoidamme ja resursoimme esimerkiksi isomman, vaikkapa noin 30-50 työaseman vaihtoprojektin. He tuottavat sen meille palveluna suoraan silloin, kun me sitä tarvitsemme.”

Printcom on toiminut Viessmannin kumppanina pitkään, yli 10 vuoden ajan. Eriksson on ollut talossa vuodesta 2012 alkaen, ja siinä ajassa on yhteistyö laajentunut asiantuntijapalveluista tulostuspalveluihin ja verkkopalveluihin.

– Luottamus on kasvanut molemmin puolin. Nyt viimeisimpänä teimme tämän kokonaispalvelu-uudistuksen, jonka myötä ostamme heiltä kaiken, Eriksson summaa.

– Printcomin kanssa olemme tehneet oikeastaan koko perustietotekniikan ulkoistuksen. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos loppukäyttäjällä on kysyttävää omaan tietokoneeseensa liittyen tai jos siinä on vaikkapa jokin häiriö, on loppukäyttäjä suoraan yhteydessä Printcomiin.

– Meidän ei tarvitse enää miettiä, että miten hoidamme ja resursoimme esimerkiksi isomman, vaikkapa noin 30-50 työaseman vaihtoprojektin. He tuottavat sen meille palveluna suoraan silloin, kun me sitä tarvitsemme, Eriksson kertoo.

“Ei tarvitse turhaa jäpitellä”

Printcom saa Erikssonilta kiitosta erityisesti asiantuntemuksestaan. Yksi iso asia yhteistyössä on Erikssonin mukaan se, että Printcom tuo Viessmannille paljon kehitysehdotuksia sellaisista asioista, mitä he itse eivät ole edes osanneet ajatella.

– Me menemme täällä itsekin rennolla otteella. Heiltä saa siihen hyvää vastakaikua – ei tarvitse turhaa jäpitellä, mutta silti puhutaan oikeista asioista, Eriksson kuvailee.

– Printcom on meille täysipainoinen yhteistyökumppani, Eriksson kiteyttää.

Printcom on suomalainen ICT-alan yritys, joka auttaa asiakkaitaan laiteympäristön tehostamisessa sekä sopivien teknologiaratkaisujen valinnassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi