Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Omannäköiseen kotiin oli helppo muuttaa

Oona Voutilainen ja Niko Asunmaa muuttivat ensimmäiseen omaan asuntoonsa keväällä 2016. Kuopion Saaristokaupungissa sijaitsevan rivitalokaksion rakensi PS-Tasotyö. Oona ja Niko pääsivät vaikuttamaan kotinsa materiaalivalintoihin alusta asti. Omannäköiseen kotiin oli helppo muuttaa.

“PS-Tasotyö on pieni toimija ja saimme heihin hyvin yhteyden. Esittämiimme kysymyksiin saimme heti reilut ja rehelliset vastaukset”

Oona ja Niko etsivät tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa sopivaa asuntoa. Aiemmin avopari oli asunut vuokralla ja etsinnässä oli nyt oma kaksio. Sopivaa uudiskohdetta etsittiin niin internetistä kuin lehdistäkin. PS-Tasotyön ennakkomarkkinoinnissa ollut uudiskohde pomppasi esiin, jonka jälkeen etsivät Oona ja Niko lisää tietoa yrityksestä.

– Asumme tällä hetkellä kahdestaan ja emme juurikaan tarvitse ylimäärästä tilaa. Asuimme ennen pienessä yksiössä, niin tämä on nyt siitä seuraava askel, Oona kertoo.

– Halusimme uudiskohteen, jotta saamme kodista alusta asti omannäköisen. Sinne olisi myös sitten helppo muuttaa, Oona kertoo.

– PS-Tasotyö on pieni toimija ja saimme heihin hyvin yhteyden. Esittämiimme kysymyksiin saimme heti reilut ja rehelliset vastaukset. Tietysti otimme vähän selvää, että onko tuttavillamme aiempia kokemuksia PS-Tasotyöstä. Saimme hyvää palautetta, Oona muistelee.

pstasotyo_kokemuksia2

Tiivistä yhteistyötä rakennusvaiheen aikana

“Tässä asunnossa on parasta se, että me saimme suunnitella tämän ihan itse. Olimme alusta asti vaikuttamassa ja saimme tehdä kodista omannäköisemme”

Varaus Saaristokaupunkiin rakennettavasta kaksiosta tehtiin talvella 2015. Muuttamaan Oona ja Niko pääsivät toukokuussa 2016. Asunnossa on 60 neliötä, yksi makuuhuone, yleiset tilat, pesuhuone sekä sauna. Rakennusvaiheen aikana pääsivät Oona ja Niko vaikuttamaan materiaalivalintoihin alusta asti. He tekivät tiivistä yhteistyötä PS-Tasotyön kanssa ja seurasivat rakennusprojektin etenemistä läheltä.

– Tässä asunnossa on parasta se, että me saimme suunnitella tämän ihan itse. Olimme alusta asti vaikuttamassa ja saimme tehdä kodista omannäköisemme. Tässä on hyvin tilaa ja tämä on kaksioksi avara, Oona kuvailee.

– Pääsimme vaikuttamaan kaikkiin pintamateriaaleihin, väreihin ja tapetteihin sekä siihen, minkälainen kylpyhuone ja keittiö tehdään – eli ihan kaikkeen, Oona summaa.

Asuinalueena Kuopion Saaristokaupunki on rauhallinen. Samassa taloyhtiössä on niin lapsiperheitä, nuoria kuin iäkkäämpiäkin asukkaita. Sama pätee myös muuhun asuinalueeseen. Oona ja Niko ovat viihtyneet alueella hyvin.

pstasotyo_kokemuksia1

“Olemme saaneet olla mukana tekemässä kodistamme omannäköistä ihan alusta asti”

PS-Tasotyö saa kiitosta työnsä jäljestä, mutkattomasta yhteistyöstä sekä materiaalien laadukkuudesta. Oona ja Niko suosittelevatkin yhteistyötä PS-Tasotyön kanssa myös muille omaa asuntoa etsiville.

– Työn laatu on ollut kyllä hyvää, pinnat ovat siistit. Jo perusvarusteissa on hyvälaatuista tavaraa, Niko kertoo.

– Erityisen tyytyväinen PS-Tasotyön toiminnassa olen ollut yhteistyöhön ja siihen, minkälaista hyvää jälkeä he ovat täällä tehneet. Meidät on otettu todella hyvin huomioon ja olemme saaneet olla mukana tekemässä kodistamme omannäköistä ihan alusta asti, Oona kiittelee.

pstasotyo_kokemuksia3

Uudisrakentamista Kuopion seudulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.