Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

PS-Tasotyö rakensi kodin, jossa kelpaa asua

Heikki Puranen on yrittäjäpohjalta yhä työelämässä oleva eläkeläinen ja asuu vaimoineen Kuopion uudella Saaristokaupungin alueella. He saivat takuutarjouksen vanhan asuntonsa myynnistä ja muuttivat PS-Tasotyön rakentamaan uudiskohteeseen vuonna 2014, eivätkä ole katuneet valintaansa.

Uudessa kodissa on yhteensä 82,5 neliötä ja se sisältää kaksi makuuhuonetta, avokeittiön sekä saunatilat. Terassi on lasitettu ja muuntautuu kesäisin ylimääräiseksi huoneeksi.

– Halusimme vaihtaa uudempaan asuntoon. Lisäksi vaimoni hoitaa usein poikamme lapsia ja he asuvat tässä lähellä. Hyvä koti löytyi ja muutto oli järkevä, Heikki kertoo.

– PS-Tasotyö oli meille nimenä aiemminkin tuttu, mutta tämä oli ensimmäinen heidän kauttaan hankkimamme asunto. Ei meillä ollut muita vaihtoehtoja, iskimme silmämme tähän ja hintakin miellytti. Pääsimme sisustamaan uutta kotia oman makumme mukaan jo rakennusvaiheessa ja vanha asuntomme meni lopulta kaupaksi ennen kuin ehdimme muuttaa uuteen. Kaikki kävi sukkelasti, hän jatkaa.

Turvallista asuntokauppaa

PS-Tasotyön henkilökunta tuli projektin aikana pariskunnalle tutuksi. Yhteistyö oli tiivistä ja rakentamisen etenemistä pääsi seuraamaan aina halutessa. PS-Tasotyö huomioi toiveet tapeteista, väreistä ja verhotangoista lähtien.

– Meillä ei ole PS-Tasotyöstä moitteen sanaa ja siitä lienee todisteena se, että tyttäremme perhe on päättänyt hankkia seuraavan kotinsa heiltä. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet joustavuuteen ja siihen, että työntekijät ovat helposti tavoitettavissa. Asiakasta kuunnellaan aidosti, Heikki kiittelee.

kokemuksia_tasotyo_puranen_2

– Tämä on 16. yhteinen asuntomme, eli olemme olleet runsaasti tekemisissä eri asunnonvälitysyritysten kanssa. PS-Tasotyön toiminnassa erityistä oli se, että saimme mahdollisuuden ehdolliseen ostotarjoukseen. Toisin sanoen PS-Tasotyö olisi lunastanut vanhan asuntomme, jos se ei olisi mennyt kaupaksi. Emme luultavasti olisi muuten uskaltaneet tällaista etukäteiskauppaa tehdä. Jos olisimme menetelleet perinteisellä tavalla, olisi pitänyt tyytyä siihen, mitä on päätetty rakentaa. Nyt saimme vaikuttaa asioihin itse, hän valottaa.

Laadukasta työtä

“Kaikki on mennyt juuri niin kuin pitääkin”

Paljon erilaisia asuntoja nähneenä Heikki kertoo työn laadun olevan korkealaatuista ja esimerkiksi listoitusten olevan todella hyvin tehdyt. Missään ei ole oiottu tai kiirehditty.

– Parasta kaupoissa oli se, että saimme asunnon mieluisalta paikalta. Uudessa kodissa viehättää erityisesti valoisuus, avaruus ja terassi. Kaikki on mennyt juuri niin kuin pitääkin eikä asunnossa ole mitään moitittavaa. Naapureistakin olemme saaneet ystäviä ja ikärakenne on mukavan monimuotoinen lapsiperheistä vanhuksiin, Heikki kertoo.

– PS-Tasotyö on laadukas ja luotettava yritys. Yhteistyö on mutkatonta, asiat hoituvat sovitusti ja kanssakäynti pelaa luontevasti, Heikki kiteyttää lopuksi.

Uudisrakentamista Kuopion seudulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.