Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

VIDEO: “Koko perhe on tyytyväinen, että meillä on nyt hyvä asunto”

Sami Mutanen asuu avopuolisonsa Miia Partisen ja pariskunnan kahden lapsen kanssa Kuopion Savolanniemessä. Sami pelaa jääkiekkoa KalPan edustusjoukkueessa ja Miia on ammatiltaan parturi-kampaaja. He muuttivat PS-Tasotyön rakennuttamaan uudiskohderivitaloon vuonna 2015, ja ovat olleet valintaansa tyytyväisiä.

Asunnossa on neljä huonetta ja yhteensä sata neliötä. Se riittää neljälle hengelle ja koiralle mainiosti.

– Tiesimme, että Savolanniemeen rakennetaan uudiskohteita ja PS-Tasotyön kautta löysimme meille sopivan asunnon. Kokonaisuus ratkaisi, kun kaikki sattui osumaan kohdalleen. Olemme olleet tyytyväisiä, Sami kertoo.

– Kävimme katsomassa myös muita vaihtoehtoja, mutta tämä veti pisimmän korren, koska uudiskohteessa erilaisiin rakennusvaiheen valintoihin sai vaikuttaa itse, hän jatkaa.

Vapaat kädet materiaalivalinnoissa

“Asiakaspalveluilmapiiri oli myönteinen ja kaikki velvoitteet hoidettiin hyvin”

PS-Tasotyö informoi pariskuntaa rakennusvaiheen aikana ja piti heidät ajan tasalla. Asuntoa sai käydä katsomassa ja oli lupa soitella, jos kysymyksiä heräsi. Jopa pihan suunnittelussa kysyttiin asiakkaan mielipidettä.

– Saimme kaiken tarvittavan tiedon ja rakentaminen eteni joutuisasti. Materiaalitkin saimme valita itse, vaikka muutamien laattavalintojen kanssa myöhästyimme hieman. Toisaalta ne olivat lopulta niin hyvät, että tuskin olisimme osanneet itse valita parempia. Muuten saimme päättää kaiken keittiö-, sauna- ja lattiamateriaaleista lähtien, Miia kertoo.

– PS-Tasotyön toiminnasta jäi hyvä tunne. Asiakaspalveluilmapiiri oli myönteinen ja kaikki velvoitteet hoidettiin hyvin, hän jatkaa.

“Yhteistyö PS-Tasotyön kanssa toimi hienosti”

“PS-Tasotyön toiminnasta jäi hyvä tunne.”

Pariskunta on erityisen tyytyväinen kommunikoinnin helppouteen. Osapuolet pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen asiasta kuin asiasta.

– Löytyi aina oikea ihminen palvelemaan eri asioissa. Pidin myös siitä, miten rakennusmestari oli meihin aktiivisesti yhteydessä ja hän oli hyvin palveluhenkinen. Jos oli omia toiveita, niihin suhtauduttiin myönteisesti. Yhteistyö toimi hienosti ja saimme ne asiat mitä etsimmekin. Ilman muuta suosittelemme PS-Tasotyötä, Sami sanoo.

Tyytyväisiä uuteen kotiin

Eniten pariskuntaa miellyttää hyvä kokonaisuus. Asuinalue on mukava ja lapsilla riittää kavereita.

– Tähän elämäntilanteeseen ja tämän kokoiselle perheelle tämä oli hyvä vaihtoehto, emmekä voisi oikein toivoakaan enempää. Myös ulkoinen olemus on hieno; sekä koti että alue ovat miellyttäviä silmälle, Sami kehuu.

– Tämä on ollut mukava vuosi. Olemme viihtyneet todella hyvin ja koko perhe on tyytyväinen, että meillä on nyt hyvä asunto, pariskunta sanoo lopuksi.

Uudisrakentamista Kuopion seudulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.