Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Antti Tikka: ”Qentinelillä olen päässyt kehittämään itseäni ja tuotetta”

Suomalaisessa laadunvarmistukseen erikoistuneessa Qentinelissä konsulttina työskentelevä Antti Tikka arvostaa työssään monipuolisuutta, uuden oppimista sekä mahdollisuutta kehittää uusia laadunvarmistusmenetelmiä.

Tietotekniikan diplomi-insinööriksi valmistunut Antti Tikka teki ennen Qentineliä sovelluskehittäjän eli koodarin töitä. Työ ei kuitenkaan tuntunut olevan häntä varten.

– Minua häiritsi, ettei aiemmassa työssäni otettu laadunvarmistusta aina tarpeeksi huomioon. Kun aikataulu tai budjetti on tiukka, yleensä laatu kärsii. Sen vuoksi aloin kiinnostua laadunvarmistuspuolesta ja päädyin Qentinelille. Täällä laatu on kaiken ydin, Tikka perustelee.

Qentinelillä Tikka on työskennellyt monipuolisissa työtehtävissä tuotekehityksessä, hän on toiminut testipäällikkönä sekä tehnyt teknistä testiautomaatiokehittäjän työtä. Monipuolisuus ja itsensä kehittäminen ovatkin Tikalle tärkeimpiä asioita omassa työssään.

– Minulle on tärkeää päästä näkemään koko järjestelmä kokonaisuutena ja testata asioita päästä päähän. En ole sidottu yhteen ohjelmointikieleen vaan saan käyttää erilaisia tekniikoita. Voin esimerkiksi hyödyntää konenäköä ja tekoälyä, Tikka luettelee.

”On ollut ilo olla mukana tuotteen kehittämisessä”

“Tunsin oloni heti kotoisaksi, kun tulin tänne. Täällä kannustetaan oppimiseen ja panostetaan koulutuksiin.”

Tikka on päässyt myös kehittämään Qentinelin omaa tuotetta, jossa käytetään uusia laadunvarmistumenetelmiä.

– Tietääkseni muualla ei käytetä laadunvarmistuksessa konenäköä. On ollut ilo olla kehittämässä tuotetta, koska se on ihan uusi juttu, Tikka hehkuttaa.

Tikka kuvailee Qentinelillä vallitsevaa henkeä lämpimäksi.

– Tunsin oloni heti kotoisaksi, kun tulin tänne. Täällä kannustetaan oppimiseen ja panostetaan koulutuksiin. Lisäksi jaamme tietoa keskenämme. On hienoa, että minulla on aina sadan laadunvarmistukseen erikoistuneen konsultin tuki takanani, Tikka korostaa.

Tikka suosittelee työtä Qentinelillä kaikille, jotka haluavat oppia uutta.

– Qentinelillä pääsee tekemään monipuolisesti hommia eri toimialojen asiakasyrityksiin. Tämä sopii sellaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään ja toimia asiakkaiden kanssa, Tikka summaa.

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi