Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Qentinelillä pääsee kokeilemaan erilaisia tehtäviä

Anu Hippeläinen on viihtynyt töissä Qentinel Oy:ssä jo kaksitoista vuotta. Tällä hetkellä hän työskentelee asiakasrajapinnassa testausasiantuntijana Elisan palveluksessa. Qentinelillä hän on päässyt kokeilemaan paljon erilaisia tehtäviä ja tutustumaan useisiin erilaisiin asiakasyrityksiin.

Nykyisessä työtehtävässään Anu on tekemisissä Elisan taustaprosessien kanssa. Hän aloitti polkunsa Qentinelillä manuaalisena testaajana mobiilipuolella. Ennen nykyisiä työtehtäviään hän on läpikäynyt myös vakuutusyhtiö- ja rahoitusalaa.

– Todella mielenkiintoista Qentinelillä on se laajuus, jolla täällä pääsee tekemään. Nyt teen oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni melko teknistä asiaa, Anu mainitsee.

Konsultin työssä tutustuu erilaisiin yrityksiin

“Siinä pääsee näkemään eri variaatioita ja tekemään erilaisia asioita erilaisten järjestelmien kanssa”

– Konsulttina pääsee moniin eri yrityksiin sisälle. Siinä pääsee näkemään eri variaatioita ja tekemään erilaisia asioita erilaisten järjestelmien kanssa, Anu kertoo.

Anulla on ollut Qentinelillä paljon pitkiäkin asiakkuuksia. Suurin osa asiakkuuksista on kestänyt yli vuoden, ja tällä hetkellä pisin on ollut kolmevuotinen. Työstä tekee antoisaa myös sen haastavuus.

– Kyllähän haasteita riittää. Nykyinenkin projekti on haaste, koska en ole ennen tehnyt tällaisia asioita. Lisäksi jokainen asiakkuus on aina erilainen kuin edellinen, Anu pohtii.

Mielekkäässä työssä viihtyy pitkään

Anun mielestä Qentinelillä on mukavaa olla töissä. Asiakkuustiimissä on hyvä fiilis ja toimistolla kiva ilmapiiri. Lisäksi hän kehuu yrityksen koulutusbudjettia.

– Eikö kaksitoista vuotta samassa työpaikassa kerro jo jotain, Anu naurahtaa.

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.