Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Qentinelillä parasta on mahdollisuus itsenäiseen tekemiseen

Qentinelillä pyritään takaamaan ohjelmistojen virheetön toiminta. Yritys nopeuttaa ohjelmistonkehitystä ja parantaa käyttökokemusta robottitestauksella. Anselmi Valasmo työskentelee Qentinelillä konsulttina. Työnkuvaan kuuluu paljon koodaamista, joka on Anselmin intohimo.

Qentinel QA Oy:n tärkein tehtävä on laadunvarmistus. Nykyisin lähes kaikki pyörii jonkin ohjelmiston päällä, ja siksi julkaistavan softan on oltava laadukasta. Tässä Qentinel auttaa asiakkaitaan.

– Työskentelen asiakastoimeksiannossa yhdessä valtion virastossa. Meitä on täällä Pasilan-toimistolla kuuden hengen tiimi, ja jokaisella on omat vahvuusalueet. Itse kehitän testiautomaatiokirjastojamme ja vastaan DevOps-putkesta, Anselmi kertoo.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys

“Duunissani kivointa on itsenäinen tekeminen. Voi itse valita parhaan toteutustavan.”

– Duunissani kivointa on itsenäinen tekeminen. Voi itse valita parhaan toteutustavan. Saa tehdä juuri sitä mistä tykkää, koodata Pythonia ja kirjoittaa bash scriptejä, Anselmi mainitsee.

Kun Qentinelille tulee uusia työntekijöitä, heille järjestetään perehdytysjakso. Jaksolla opetellaan testiautomaatiota ja siihen liittyviä kirjastoja. Lisäksi perehdytään konsultin elämään ja siihen, kuinka asiakastoimeksiannoissa pärjää.

– Konsulttihommissa on tärkeää pitää asiakas ajan tasalla siitä, mitä tehdään. Asiakkaan on pystyttävä seuraamaan, mitä on saatu tehtyä ja kuinka tehty työ hyödyttää heitä, Anselmi toteaa.

Yritys liikuttaa työntekijöitään

QentinelMoves on Qentelinin tapa liikkua yhdessä. Yrityksessä kokeillaan yhdessä erilaisia lajeja, ja Anselmi on esimerkiksi käynyt työporukalla suunnistamassa firmaliigassa kolmessa osakilpailussa.

– Kun on yhdessä eksynyt metsässä, niin sen jälkeen työhaasteet ovat aika pieniä, Anselmi sanoo.

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.